Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Breaking Bad sztárja szerint a SuperBowl-ra készülő reklámjával végleg szögre akasztja Heisenberg ikonikus kalapját.

  BRBA
  Fotó: YouTube

  Lassan tíz éve, hogy leadták a kémia tanárból lett drogbáróról szóló sorozat utolsó epizódját, azonban a Breaking Bad népszerűsége a mai napig töretlen. Walter White és Jesse Pinkman a finálé után még visszatértek az El Camino című filmben, illetve a Better Call Saul spin-off sorozatban is felbukkantak.

  Az évek alatt előfordult, hogy a párossal forgattak reklámokat, viccesebb jeleneteket, de Cranston szerint a mostani SuperBowl promó lesz az utolsó alkalom, hogy a karaktere bőrébe bújik. A 2023-as sporteseményen egy popcorn chipset fognak népszerűsíteni, néhány jelenet pedig már most megtekinthető a YouTube-on.

  „Ez lehet a Breaking Bad univerzum visszavonuló epizódja. Az El Caminoban Aron miatt csináltam, utána pedig a Better Call Saulban még egyszer. Minden alkalommal úgy tértünk vissza, hogy talán ez lesz az utolsó alkalom, aztán jött a PopCorners hívása, és aztán mégis bele mentünk.″

  — mondta a 66 éves színész.