Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt is elérte.

  Az Oscar-díj ugyan még várat magára, a Hollywood Walk of Fame azonban már kevésbé – jövő héten ugyanis a 36 éves Zac Efron csillagot kap a sétányon; az övé lesz a 2767.

  Nagy örömmel tisztelgünk Zac Efron színész előtt, aki karrierjét a Disney öregdiákjaként kezdte, számos nagyszerű szerepet játszva azonban újra feltalálta magát. Hatalmas öröm, hogy ezzel a rendkívül népszerű és tehetséges színésszel fejezzük be a 2023-as átadásokat

  – nyilatkozta Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere. Az átadóra december 11-én, hétfőn kerülm sor.

 • Úgy véli, a színésznő elleste az egyik trükkjét.

  Berki Mazsi vasárnap este a helyszínről követte figyelemmel a Sztárbox második elődöntőjét, a legnagyobb izgalommal pedig Dobos Evelin és Nyári Dia meccsét nézte végig, hiszen akkor dőlt el, melyikükkel fog ringbe szállni a döntőben. A meccset Dobos nyerte, akinek mozdulatait Berki ki is elemezte az edzőjével.

  Az egygyermekes édesanya ennek alapján azt üzente leendő ellenfelének: kösse még fel kicsit a gatyáját jövő vasárnapra.

  Azt látom, hogy minél több időt töltünk a ringben, annál jobbak tudunk lenni a következő mérkőzésen. És azt is látom egyébként, hogy Evelin elleste az egyik trükkömet. Volt egy, amikor oldalra kiugrott, és oldalról horgokat ütött. Nagyon ügyes a lábmunkája, de igazából az edzőmmel már most kielemeztük a mérkőzést, úgyhogy azt javaslom, hogy még egy kicsit kösse fel jövő vasárnapra a gatyáját

  – mondta mosolyogva Berki.

 • Az is kiderült, mikor érkezik a játék.

  maxresdefault
  Fotó: Rockstar Games

  Több mint tíz éve, 2013-ban jelent meg konzolokra minden idők egyik legsikeresebb játéka, a GTA V. A fejlesztésért felelős Rockstar Games azóta tetemes mennyiségű tartalmat pakolt a videójátékba, az elmúlt években azonban már mindenki arról beszélt, mikor érkezik a folytatás. 

  A fejlesztők eredetileg magyarországi idő szerint kedd délután három órakor szerették volna leleplezni a GTA VI első előzetesét,

  azonban az éjszaka folyamán az idő előtt kiszivárgott, így a csapat az azonnali publikálás mellett döntött. 

  Ennek köszönhetően már most nézhető a trailer, amiből kiderül, hogy ezúttal egy női főszereplőt is irányíthatunk majd. A GTA VI valamikor 2025-ben fog megjelenni. 

 • Nem teljesen volt tisztában azzal, hogyan is kell használni a készüléket.

  Rajongóival próbált szelfizni A vezércsel és A menü sztárja, Anya Taylor-Joy, a fotók készítése azonban nem úgy sült el, ahogyan azt gondolta – egyik rajongója ugyanis egy androidos mobilt adott a színésznő kezébe, ami teljesen váratlanul érte. 

  Taylor-Joy ugyanis bármennyire is próbálkozott, nem tudta használni a készüléket, fényképezés helyett többször is csak lezárta azt. 

  Ahogy az az alábbi videón is látható, a színésznőt nem hozta zavarba az incidens, többször is próbálkozott a kép elkészítésével, végül azonban feladta a próbálkozást és tovább állt – a rajongó így fotó nélkül maradt.