Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Befutott a magyar előzetes, és nem okozott csalódást.

  Képernyőfelvétel (861).png
  Fotó: YouTube

  A John Wick 4 és az Az sztárja, Bill Skarsgard egy újabb akciódús és vére mozifilmben vállal főszerepet, melynek szinkronos előzetese már megtekinthető az IGN jóvoltából.

  A Boy Kills World, magyar változatban Kinyírni a világot című alkotásban Skarsgard karaktere igencsak haragos világra, pontosabban azokra gaztevőkre, akik még gyerekkorában lemészárolták a családját, sőt, még őt magát is megkárosították testileg és lelkileg, mivel az eset után megnémult. Belső hangja azonban nem hagyja nyugodni, ezért kíméletlen harcos farag magából, hogy aztán kezdetét vehessen a bosszúhadjárata. A Boy Kills World június 20-án kerül a hazai mozikba, melynek első trailerét alább tekintheti meg:

 • Szakítása óta körültekintőbben oszt meg magáról bármit.

  Marics Peti a TV2 kameráinak adott interjút, melyben egyebek mellett arról mesélt, hogyan kezeli a hírnévvel járó kritikákat, illetve hogy változtatott-e azon, mit oszt meg nyilvánosan, mióta szakított korábbi szerelmével.

  Szeretnek kóstolgatni, de ez mindenkivel így van. Azzal nyugtatom magam, hogy felhozok olyan embereket, akik számomra szinte már istenek, és látom, hogy ugyanúgy kapják a savat. Ilyen mondjuk Michael Jackson, vagy Cristiano Ronaldo. Ezt jól kell kezelni. Vagyis tudni kell lesz*rni.

  idézi a Bors az énekest, aki manapság a magánélet kérdéséről is másképp vélekedik.

  Ahogy azt tudni lehet, Marics korábban egy párt alkotott Tóth Andival, de a szerelmek végül mégsem bizonyult hosszú életűnek. Bár akkor örömmel osztotta meg a nyilvánossággal boldogságát, azóta óvatosabban azzal, hogy mit posztol magáról.

  Azt gondolom, hogy a magánélet azért magánélet, mert csak két emberre tartozik. És lássuk be, nagyon kellemetlen letörölgetni a fotókat. Kiteszed, hogy ultra nagy szerelem van egy hónapig, vagy évig, utána meg törölgeted a képeket...

  – fogalmazott.

 • Donald Trump álarcot húzott a tettes.

  balog kamera
  Fotó: RTL

  Az álommeló pénteki adásában az elnöki asszisztens jelölteknek kellett kideríteniük, hogy ki volt az elkövető, aki felforgatta Balogh Levente irodáját, és meghekkelte a számítógépét. A Donald Trump maszkot viselő csínytevő több kódolt videóüzenet hagyott különféle nyomokkal, amelyeknek utánajárva egy négyszámjegyű kódot kaptak a versenyzők. Ennek segítségével végül kinyithattak egy széfet, ami a titokzatos állarcos kilétét tartalmazta.

  Az egész napos hajszát követően mindenki időben visszaért az Office-ba, és leleplezték az elkövetőt, aki a Cápák között egyik befektetője, Balogh Petya volt. A legrosszabbul teljesítő csapatot az elnök berendelte az irodájába, ahol úgy döntött, ad még egy esélyt Eszternek és Gergőnek, Annának viszont sokadik hibája miatt távoznia kellett.

  Balogh Levente lesz az egyik előadója az Indamedia által szervezett Business Talks '24 konferenciának. Jegyekért kattintson ide, a részletes programért pedig ide.

 • Kulcsár Edina tegnap este Instagramján osztott meg egy képet , melyen a G.w.M-től kapott ajándékával látható. Az egykori szépségkirálynő nagy örömmel számolt be arról közösségi oldalán, hogy egy piros masnival és szívalakú lufikkal díszített luxusjárgánnyal lepte meg a férje.

  „Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem...” – írja posztjában Kulcsár, hozzátéve: nagyon-nagyon hálás és boldog a férjétől kapott ajándék miatt.

  A Blikk azt írja, egy ilyen luxusjárgány alapváltozata a BMW hivatalos weboldala szerint újonnan 35 milliónál forintnál kezdődik. G.w.M számára ez az összeg azonban nem jelenthet gondot, hiszen Hajdú Péter műsorában legutóbb arról számolt be, hogy egy hónapban akár 20 milliót is keres a haknijaival.