16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  Curtis már biztosan tudja, hogy nem fogja a gyermeke elől eltitkolni múltját, ha majd egyszer arra kerül a sor, nyíltan fog beszélni drogproblémáiról, mert azt szeretné, hogy neki soha nem kelljen átélnie azt a „boszorkányüldözést”, amin ő keresztülment. A rapper úgy gondolja, elkerülhetetlen, hogy fia találkozzon a droggal, de bízik benne, hogy „több esze lesz, mint az apjának”. 

  Elmesélte azt is, hogy reméli, kisfiából sportoló lesz, talán azért is, mert neki tizenhét évesen egy térdsérülés miatt kellett abbahagynia az ígéretesnek látszó futballkarrierjét. Bár mások tehetséges sportolónak tartották, ő mostanra már inkább jobbnak tartja magát rapperként, mint csatárként. A teljes beszélgetés itt látható:

 • Háfra Mari és Zámbó Jimmy 1987 és 1989 között alkottak egy párt, miután a modell háttértáncosaként találkozott először a Királlyal. Háfrát első találkozásuk alkalmával már teljesen bűvkörébe kerítette az énekes, akit legelőször a hangja ragadta magával, pedig ekkor még közel sem ismerték annyian, mint majd később. Ugyan a népszerű táncosnő hosszú évek óta eltávolodott a rivaldafénytől, most a Fókusz műsorában beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Jimmyvel.

  Szerelmük elsöprő volt, bár ekkor még az énekes nem élte ismertességének fénykorát, és a dekoratív nő azzal is tisztában volt, hogy Jimmynek gyereke van, igaz, a feleségéről nem sokat tudott. Ennek ellenére el is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról.

  Volt eljegyzés, ami rövid életű volt. Egy dühkirohanás alkalmával a teraszról ledobta a gyűrűket, és aztán hiába futottam sírva a gyűrűk után, a jövőnk után, nem találtam

  – emlékezett vissza Háfra Mari, aki azt is bevallotta, hogy a Királytól nem állt messze a féltékenység sem, ami hamar előjött, amikor ő elismert modellként a világot járta Ausztráliától Japánig. „Ez nagyon nem tetszett Jimmynek, mert én őt otthagyom, és biztos valamelyik bikámmal vagyok, de ez szó szerint így hangzott el, tehát megjelent a féltékenység részéről, és ez a dal (Valahol bús dal szól – a szerk.) az ő szomorúságát, illetve féltését és szenvedését mutatja be”.

   (via RTL )

 • A Nagy Ő hajrájába kerültünk, ugyanis már csak két lány versenyez Árpa Attila szívéért. Hétfőn véget ér az abszurd társkeresés, a producernek döntenie kell, hogy két lányból kivel töltené szívesebben az idejét – amíg kiderül, hogy nem illenek össze, és egy újabb A Nagy Ő bizonyítja nekünk, hogy tévés valóságshow-ban nem lehet szerelmet kierőszakolni.

  Valószínűleg az utolsó két valódi nagy ő, aki kereskedelmi televíziónál találta meg a szerelmet, az Puskás Peti, aki az X-Faktor zsűriben szeretett bele Dallos Bogiba, és Istenes Bence, aki Csobot Adélt hódította meg anno, bár legalább mindkét gerlepár a képernyő mögött randizgatott.

  A Nagy Ő péntek esti adásában négy nő küzdött még azért, hogy szemük Árpája, szívük Attilája végül őket válassza. Miután a legmegosztóbb lány, Metta távozott, az öribarija, Bogi elkezdett kinyílni Árpa felé. A négy nő Árpa Attila egyik legjobb barátjával, Balázs Andival trécselt egy kört, hogy a színésznő ezek után baráti tanácsokkal láthassa el a műsor nyereményét.

  Bogit édesnek titulálta, de úgy érezte, hogy azt mondja, amit Attila hallani akar. Nataliról nagyon pozitív véleménye lett, Timiről pedig azt gondolta, hogy még bontogatni kell. Mimi folytatta tovább a dekoratív szobanövény „leteszik a sarokba, és szép”-taktikáját, de ez nem jött be, ugyanis Árpa Attilának egy lányt haza kellett küldeni az adás felénél, és Mimire esett a választása, akinek azt mondta, hogy

  egy igazi hercegnő, de ő lehet, hogy inkább a sárkánnyal menne szívesebben haza.

  Tehát Már csak Bogi, Natali és Timi maradtak.

  Ezek után a lányokhoz hozzátartozók érkeztek, hogy Attila a természetes közegükben is megfigyelhesse őket. Bogi egész hétköznapinak tűnt családja körében, és bár nem ígért unokát édesanyjának, Árpa Attila azt mondta, hogy azért ezt majd megbeszélik, és gyakorolnak rá sokat. Timi legjobb barátját bárki megirigyelné, olyan intelligens és szép dolgokat mondott a lányról, hogy m is beleszeretünk. Natali videóhívásban mutatta be Attilának a legjobb barátnőjét, a következő jellemzéssel:

  Ő egy paptársnőm. A szent szakrális test felébresztését is együtt szoktuk művelni.

  Akármilyen izgalmasan hangzott is ez utóbbi mondat, úgy tűnik Attila nem a szakrális síkon vágyik teste felébresztésére, ugyanis Natalit küldte haza a műsor végén, így Timi és Bogi között dől majd el, hogy ki lesz A Nagy Ő választottja.

 • Káprázatos portrékat készítettek az Egyesült Királyságban egy Khari nevű oroszlánról. A nagymacska a portrékon félelmetes oroszlántekintettel és fenséges kinézettel látható, míg a viccesebb felvételeken úgy rázza aranybarna sörényét, mintha egyenesen egy samponreklámból lépett volna elő. Ezeket a képeket Gary Cox szabadúszó fotós készítette a manchesteri Buryből, az Angliában található Blackpool állatkertjében. A fotós sok tapasztalattal rendelkezik a vadon élő állatok megörökítésében, de ez a nyugodt természetű oroszlán talán a kedvence.

  A hím oroszlánról készült képeket itt láthatja: