Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már kész hölgyek!

  Büszke édesanyaként pózol legújabb fotóin Varga Izabella. A Barátok közt egykori szereplője, aki az RTL népszerű sorozatában dr. Balogh Nórát alakította, egy adventi fotósorozat miatt állt kamera elé a lányaival, a 22 éves Annával és a 16 éves Sárival, akiket csak nagyritkán mutat meg a nyilvánosságnak. Hogy a színésznő mennyire büszke gyermekeire, az is bizonyítja, hogy többször kis híján elsírta magát, amikor lányait nézte fotózás közben.

  „2014-ben jelent meg a @nok_lapja Advent különszáma, amiben Annával és Sárival meséltünk a karácsonyi szokásainkról. Sok minden változott azóta... Az idei fotózáson Sári már nem a báránykás sapkát követelte, Anna két egyetemi vizsga között futott be. Nekem meg végig vigyáznom kellett, hogy ne maszatolódjon el a sminkem, amikor a hölgyekké cseperedett lányaimat néztem” – árulta el a színésznő, aki sorra zsebelte be a dicséreteket saját és lányai szépsége miatt a követőitől.

 • Ezt nem teszik zsebre!

  Új fotójával sikerült berobbantania a kommentháborút Kulcsár Edinának. Az egykori szépségkirálynő a friss felvételen a legkisebb gyermekével, Amarával látható – a bejegyzés tanúsága szerint Sarka Kata Mikulás alkalmából rendezett partiján jártak –, ám a követők közül többen fel sem ismerték az idén májusban született csöppséget. Igaz, Kulcsár és párja, Varga Márk, azaz G.w.M nem sokszor mutatta még meg a kis Amara arcát azon a címlapfotón kívül, amelyen októberben szerepeltek. Az ikonikus felvételt több Instagram-felhasználó is mélyen az emlékezetébe véste, ezért is találhatták furcsának, hogy a kisbaba sokat változott.

  Az egyik kommentelő meg is jegyezte, hogy „Ez ugyanaz a gyerek, aki valamelyik pletykalapban volt?”, majd mások is jelezték, hogy nem értik, miért kell retusálni az arcát, mondván, hogy Amara teljesen máshogy néz ki.

  Az egykori szépségkirálynő nem hagyta szó nélkül a dolgot

  A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt, és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek!

  Legalábbis nálam mindegyik gyermekemnél ez így történt! Ez az egyik! A másik: Az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik, és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal, és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!” – írta kommentben Kulcsár a fotó alá, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

 • 74 évesen is sok munkát elvállal.

  Bár elmondása szerint már nem ugyanaz a szenvedély fűti őt, mint fiatal korában, ma is aktívan dolgozik Várkonyi András. A színészt, aki a pár éve véget érő Barátok közt című sorozatban Vili bácsit alakította, a felesége állítólag sokszor piszkálja is azzal, hogy miért dolgozik ennyit ennyi idősen is, de Várkonyi nem szeretne felhagyni szeretett munkájával. Mint mondja, nem a pénz hajtja, de nem tagadja, a nyugdíja bizony elég kevés.

  „Megélhetési gondjaim nincsenek, mert most is egy reklámban dolgozom, rengeteg szinkronizálást vállalok, és vannak készülő darabjaim is. A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek” – szögezte le a Hot! magazinnak a színész, aki korábban a Blikknek árulta el, mit is ért kevés nyugdíj alatt.

  „Nem lenne szívünk eladni a házat, a rezsit viszont képtelenség kifizetni.

  Nincs százezer forint a nyugdíjam, a feleségemé is akörül van, és bár sokat dolgozom, ami jó kiegészítés, ennyit akkor se tudunk kigazdálkodni.

  A családunk tulajdonában van évek óta egy óbudai, hatvan négyzetméteres panellakás, oda költöztünk ki novemberben. Nem volt könnyű döntés, de ez tűnt a legjobb megoldásnak.”

 • Istenes Bencével is ringbe szállna.

  Vasárnap este utoljára szállnak ringbe a hírességek, a Sztárbox című műsor ugyanis immár a szuperdöntőhöz érkezett. A férfi középsúly kategóriában Rácz Jenő és Molnár Áron küzd meg egymással, mérkőzésüket pedig legalább akkora izgalom övezi, mint amikor a Michelin-csillagos séf Istenes Bencével kesztyűzött.

  Molnár elmondta: előző ellenfelének, Józan Lászlónak a világért sem akart sérülést okozni, ezért visszafogta magát, Rácz ellen azonban mindent belead majd a döntőben, hiszen a műsor eleje óta vár erre a küzdelemre.

  „Nehéz ezt megjósolni [hogy végigmegy-e a négy menet], erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz. Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek.

  Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet

  – nyilatkozta az rtl.hu-nak a színész, hozzátéve, sajnálja, hogy nem bokszolhatott minden ellenfelével a kategóriájából.

  Istenes Bencével nagyon szeretnék egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük. Engem ez nagyon érdekelne, kíváncsi vagyok erre a történetre, remélem, összejön. De az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom. Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni

  – szögezte le Molnár, aki edzőivel kielemezte Rácz korábbi mérkőzéseit; lemodellezték, mi az, ami történhet, mire kell figyelni, hogy győzni tudjon.

  Az övet el akarom hozni, ez a cél, és el is fogom hozni!