Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezzel keresi valójában a kenyerét.

  Schumacher Vanda nemrég a Ki vagy te valójában? című podcast vendége volt, amelyben olyan arcát mutatta meg, amelyet csak kevesen ismernek. A 25 éves színész-műsorvezetőnő a beszélgetés során többek között arra a sokat feltett kérdésre is választ adott, miszerint miből telik neki az utazásaira. Schumacher életében ugyanis egyik luxusút a másikat követi, de sokak számára nem világos, hogyan tudja ezeket finanszírozni. A híresség ráadásul már a kezébe ültetett chippel is nagy port kavart.

  Amikor a Bitcoin elérte az all-time high-t, akkor is kiírtam, hogy csak egy nagyon egyszerű matekkal, hogy megkérdezzük, hogy „miből,” akkor elmondom, hogy tavaly márciusban, 15 ezernél vettem tetemes mennyiségű Bitcoint, csak abból az egyből, még ha nem is kereskedtem és mondjuk nem a legmagasabbon, de 63 ezer dollárnál szálltam ki. (...) Azért ki lehet számolni, hogy mennyi

  – magyarázta a műsorvezető, aki a Bors szerint azóta is jól él a 63 ezer dollárból (23,3 millió forintból).

  Schumacher külön kitért arra is, hogy mindent úgy ért el az életében, hogy nincs diplomája, a szülei sem segítik őt, és párja sincs, aki eltartaná.

 • Ezt gondolja a diákok jövőjéről.

  Új évaddal debütál a Viasat3 Adom a napom című cross-platform műsora, melynek első adásában Balogh Levente napját követhetjük végig. A Cápák között befektetője, aki közben Az álommeló című műsorban keresi az elnöki asszisztensét, az epizódban többek között a gardróbjára is betekintést enged, de egy iskolába látogatva azt is kifejti, mi a véleménye a diákokról.

  Az a véleményem, több pedagógussal egyetértésben megbeszéltük, hogy általában, a kitűnő tanulókból lesznek a menedzserek. Összpontosítani fantasztikusan tudnak az adott témára. A vállalkozók, azok viszont hármas-négyes tanulók mindig. Mondhatnám, hogy négyes, de akkor hazudnék. Nekem egyébként 3.65 és 4.2 között volt az átlagom a tanulmányaim folyamán.

  „A vállalkozókról azt lehet tudni, hogy ők mindig annyit tanulnak meg, amennyit muszáj. Amúgy meg kalandoznak, mindig nézik, hogy merre van még lehetőség. A menedzser meg tudja, hogy mit akar, meg akarja tanulni, ami előtte van. És azért lesz menedzser, mert megoldja azt a feladatot, amit elé raknak – a legjobban. Én például kutyaütő menedzser lennék”– vallotta be az üzletember, kiemelve, hogy annak idején élelmiszeripari szakközépiskolába járt.

   (via nlc.hu)

 • Kislánya és kisfia először hallhatták zenélni a lemezlovast.

  Voksán Virág csak ritkán mutat fotókat gyermekeiről a közösségi oldalán, ám a minap kivételt tett, s nem is akármilyen okból. A lemezlovas azt újságolta el követőinek a Facebookon, hogy ötéves fia, Beni és hároméves lánya, Vivien először láthatták őt zenélés közben.

  Tegnap egy igazán jó ügy érdekében volt alkalmam zenélni. Mivel a rendezvény napközben volt, így Beni és Vivi először láthattak és hallhattak zenélni. A képen Beni kicsit megszeppenve, pedig ő táncolt a legjobban! (A fotó a szettem után készült, és már fél 10-re ágyban voltak)

  – árulta el Voksán Virág.

  Voksán Virág csaknem tíz éve alkot egy párt Valentényi László generálkivitelezővel, akivel a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban is próbára tették szerelmüket. Az egykori modell nem tagadja: a csemeték időnként komoly próbatételek elé állítják őket, s a forgatáskor életük nehéz periódusba ért, de tovább küzdenek egymásért.

 • Kelen Anna művészettörténész és árverésvezető, akit a tévénézők a TV2 Kincsvadászok című műsorának szakértőjeként ismerhettek meg, a Tények Pluszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Mint az adásból kiderült, az édesanya inkább introvertáltnak tartja magát, ezért nem is szereti a nyilvánosság előtt élni az életét.

  Valószínűleg sokkal több határt kellene húznom. Remélhetőleg lesz lehetőségem, mert most úton van a második

  – árulta el Kelen, akinek kisfia már 10 éves.

  A műtárgyakkal foglakozó műsorban elsősorban azt tartaja kihívásnak, amit a való életben is, vagyis nehezen töri le az emberek álmait, elképzeléseit az általuk birtokolt tárgyakkal kapcsolatban. 

  kelen anna
  Fotó: TV2

  (via 24.hu)