Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •   Ez a Philadelphiaban található lakás meglehetősen hátborzongató kerthelyiséggel várja új tulajdonosát, ugyanis a felújított otthon mögött egy temető található.

  A szellemvadászoknak ideális lehet a 3 szobával rendelkező lakás, amit Destiny Sherie Carter szeretne kiadni, ennek kapcsán pedig drónjával fotózta körbe az ingatlant, ami hatalmasat ment az interneten. A képek ugyanis, pláne a temetővel a kertben, olyan hatást keltenek, mintha egy ott kisértő szellem készítette volna.

 • Napokon belül megjelenik a Hogwarts Legacy című videójáték, ami az 1800-as évekbe kalauzol el bennünket mint roxforti diák.

  0490057242 5mb
  Fotó: Northfoto

  Ugyan a rajongóknak még várniuk kell egy kicsit, de az első tesztek nagyon pozitív értékeléseket adtak a Harry Potter tematikájú videójátéknak, amit eddig azért kritizáltak sokan, mert J. K. Rowlingot transzfóbnak tartják néhány megszólalása miatt, és elindult egy kampány, hogy ne vásárolja meg senki az RPG-t, mert abban az esetben ő maga is transzfóbnak fog számítani.

  Azonban érdekesség, hogy a Hogwarts Legacy az első olyan hivatalos Potter cím, ami felvonultat egy transznemű karaktert, név szerint A Három Seprű kocsma tulajdonosát, Sirona Ryant, akivel a játékosok is fognak találkozni a Roxfort melletti faluban.

  Ryannel akkor futunk össze, amikor az egyik misszió során egy Lodgok nevű manót fogunk keresni, aki mindig is kedves volt hozzá.

  A karakter elárulja, hogy az iskolában sokat piszkálták, de a manó azután is vele maradt, hogy kiderült róla, hogy valójában nem varázsló, hanem boszorkány, erősen utalva ezzel arra, hogy Ryan eredetileg férfiként született.

  A kocsmatulajdonos elmagyarázza, hogy hiába nem találkoztak évekig, amikor legutóbb nála járt, barátja rögtön felismerte, annak ellenére is, hogy azóta már nőként él.

 • Hailie Jade és párja már 6 éve vannak együtt.

  GettyImages-1439425221
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

  Talán sokan emlékezhetnek még arra az Oscar-átadóra, ahol ugyan Eminem díjat nyert a 8 mérföld betétdalával, mégsem vette át a szobrocskát – a gála helyett ugyanis inkább otthon maradt, hogy mesét nézhessen kislányával.

  Nos, most mindannyian öregnek érezhetjük magunkat egy percre, Hailie Jade Mathers azóta ugyanis felnőtt, olyannyira, hogy a napokban megkérték a kezét. A 27 éves nő és párja 2016-ban ismerkedtek meg egymással az egyetemen, most pedig Instagramon jelentették be, új szintre emelték kapcsolatukat. Az eljegyzéshez rengetegen gratuláltak, köztük Skylar Grey énekesnő is.

 • vvfarm
  Fotó: RTL

  Különös látványra keltek hétfő reggel a ValóVilág 11 játékosai, udvaruk ugyanis egy valódi farmmá változott. A szénabálák közt tyúkok, kakasok és kecskék is várták a villalakókat, megkezdődött ugyanis a Gazda hét.

  Az állatokat látva a legtöbben gyermeki boldogságban törtek ki, ujjongva rohantak a két- és négylábúakhoz VV Kriszti vezetésével. VV Reni szintén rögtön barátkozni kezdett egy kecskével, bár pár percnyi simogatás után azért megkérdezte barátnőjétől, mégis milyen állatot dajkál épp.