Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1383714947
  Fotó: Araya Doheny / Getty Images Hungary

  Chris Pine egy selyemingben mutatta meg a mellkasát, miközben éppen egy népszerű talkshow-műsorba tartott tegnap Los Angelesben. A 42 éves színész az elmúlt időszakban igen elfoglalt volt, hiszen új filmjét, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsületet népszerűsítette többi színésztársával együtt.

  Az egyébként elegánsan öltözködő színész a késő esti fellépése felé menet a szokásosnál lazábbnak tűnt. Pine egy lenge selyemnadrágot viselt, amely tökéletesen passzolt félig kigombolt ingéhez. Kinézetét egy nyaklánccal és egy napszemüveggel tette teljessé.

 • A rapper ezúttal a legutóbbi arénás koncertje miatt szólt be az énekesnek.

  Azahriah és G.w.M között már régóta ellentét feszül, és csak idő kérdése volt, mikor tör felszínre ismét egy sérelem. A rapper korábban hugyosnak nevezte az énekest, aki válaszul a telt házas, Papp László Budapest Sportarénában tartott koncertjén gúnyolódott pályatársán. Bár G.w.M erre már nem reagált, a hétfő hajnalban az Instagram-oldalán indított élő videójában viszont egy kommentre igen beszédes visszajelzést adott. 

  Az élő videóra a Bors figyelt fel, amint a rapper épp süteményevés közben jelentkezett be. A hozzászólók nem kímélték őt, és azt kifogásolták, hogy ennyi év után még mindig csak falunapokra jár fellépni. G.w.M erre büdös tojásnak nevezte az egyik kommentelőt, és azt állította, egy rappernek nincs 60 milliós S-se – feltételezhetőleg a Mercedes-Benz autók S osztályára gondolt –, majd egy utalással megemlítette Azahriah arénás koncertjét is:

  A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!

  – mondta élőben, és megkérte mellette lévő nejét, Kulcsár Edinát, hogy vigye oda neki három luxusautója kulcsát, illetve az egyik karóráját, amiket a mellkasára tett. 

 • „Mexikónak két arca van” – olvasható Ördög Nóra legfrissebb videója mellett, amelyben azt mutatja be, hogy bizony a hely, ahol az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor forog, nem éppen veszélytelen, akár el is rabolhatják őket. 

  Képernyőkép 2023-03-28 145810.png
  Fotó: Facebook

  Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a securityautó 

  – magyarázza a felvételen a műsorvezetőnő. A bejegyzésben azt is hangsúlyozta, bármennyire is elrabolja a szívüket a nappali színes világ, este 10 után egy egészen másik élet bontakozik ki a szemük előtt. Azt is megjegyezte:

  soha nem volt még ennyi biztonsági ember a stábjukkal, mint most.

 • GettyImages-634060350
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Matt Damon és ritkán látható felesége, Luciana nyilvános szereplésen jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen. A színész és kedvese három lányukkal, a 16 éves Isabellával, a 14 éves Giaval és a 12 éves Stellával volt látható legújabb filmje, az AIR hétfő esti Los Angeles-i premierjén.

  Az április 6-án megjelenő film történetében feltárja az akkor még újonc Michael Jordan és a Nike kosárlabdarészlege közötti nagyszabású partnerséget, amely az Air Jordan márkával forradalmasította a sport és a divat világát. A filmsztár az alkotásban régi barátja és gyakori munkatársa, Ben Affleck oldalán fog játszani, aki a filmet is rendezte.