Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közös erővel promózza a család G.w.M új dalát. 

  Képernyőkép 2023-03-22 191515
  Fotó: TikTok

  Mert mi is nagyon várjuk ezt a számot

  – olvasható Kulcsár Edina TikTok-videója mellett, amelyben Varga Márk, azaz G.w.M mellett a rapper édesanyja is felbukkan. A montázs alsó részén a kismama együtt tátog az anyósával, miközben a hangerőt feltekerve a férje legújabb, Single állapot című száma hallható.

  @edinakulcsar_official #duett @GWMMUSIC_OFFICIAL közreműködésével #fy ( Mert mi is nagyon várjuk ezt a számot!❤️‍🔥 ) @Vale Magic Kitchen👩‍🍳🍅🥦👍 #anyósom #foryou #singleállapot #gwm ♬ eredeti hang - 🌹gwm 🌹

  Az egykori szépségkirálynő és anyósa között látszólag igen jó a kapcsolat, Valéria ugyanis nemrég szintén feltöltött egy olyan felvételt a TikTok-oldalára, amelyen a menyével közösen látható. A videóban a Van nekem egy anyósom című nótára ropja a várandós Kulcsár Edina, a végén pedig arcon is csókolja Valériát.

  Mindenkinek ilyen menyet kívánok!

  – foglalta karakterekbe érzéseit G.w.M-mama a bejegyzésben, amelyről az előzővel együtt az rtl.hu írt először.

  @valerya0627 ❤️Mindenkinek ilyen menyet kívánok!❤️ @Kulcsár Edina #foryou #nekedbelegyen #fypシ ♬ Van Nekem Egy Anyósom - L.L. Junior
 • Nemcsak a természet újul meg tavasszal, az emberek is szeretnek ilyenkor változtatni a külsejükön. Erős Antónia például egy másik hajszínt választott magának kikeletre.

  Egy árnyalattal világosabb lett a meteorológiai tavasz első napján

  – olvasható az RTL híradósának fotói mellett, amelyeket az Instagramon mutatott meg.

  Íme:

 • Képernyőkép 2023-03-22 162615.png
  Fotó: Facebook

  Ahogy korábban megírtuk, tavaly októberben egy 850 ezer legóból készült oroszlánt helyeztek el a Lánchídnál, a Clark Ádám téren, miután a hídfőkön található kőoroszlánokat a híd felújítása miatt hosszú ideig nélkülözni kellett. Az alkotást később átszállították a Városháza parkba, most pedig ismét új helyet kapott, amiről Őrsi Gergely tájékoztatott a Facebook-oldalán.

  Elhoztuk a Lánchíd oroszlánjának 1:1 méretarányú legóváltozatát a II. kerületbe, így a Pasaréti úton felfestett rajzfilmkaraktereknek is lesz mit megcsodálniuk 

  – tudatta a II. kerületi polgármester.

  Az 5,80 méter hosszú, 1,70 méter széles, 2,45 méter magas, 2,8 tonna súlyú alkotást egyébként Dóczy Balázs hivatalos legóépítő mester modellezte és tervezte, az építéséről videó is készült.

   

 • Nagyot változott a világ azóta, hogy a nyolcvanas évek közepén Tommy Hilfiger platóról árulta a pólóit a dél-bronxi rappereknek. A divatcézár most éppen arra koncentrál, hogy vevőt találjon megajachtjára, amelyet 68,5 millió dollárra taksál, és így néz ki:

  A 62 méteres Flag 2000-ben készült el, és hét évvel később vette meg Hilfiger, aki még rengeteget költött rá. A hajón van medence, jakuzzi, edzőterem, étterem és bár, valamint hét luxuskabin a vendégeknek, akikről 17 fős személyzet gondoskodik.

  Az eredetileg Faith nevű jachtot azért keresztelte át Flagre, azaz Zászlóra, mert a Hilfiger márka jelképe is a piros-fehér-kék zászló, és a cégének köszönheti, hogy meg tudta venni a hajót – amit most 25 milliárd forintnak megfelelő összegért dobott piacra.