Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az olimpikon életének várandósan is szerves részét képezi a mozgás.

  Hamarosan szülői örömök elé néz Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté, akik tavaly augusztusban házasodtak össze. A sportoló izgatottan várja már, hogy megszülessen első gyermeke, a mozgásról azonban így sem mondott le teljesen, igyekszik aktív kismama maradni.

  „Próbálok utánaolvasni, minél többet megtanulni ezzel kapcsolatban, de az ismerősöktől is sok jó tanácsot, javaslatot hallok. Sosem voltam babonás, ezért apránként mindent beszerzünk, amire a babának szüksége lehet” – mesélte a hot! magazinnak Hosszú, hozzátéve:

  „Az anyaság érzése menet közben fog alakulni szerintem, majd ha itt lesz már a baba. Várom a kihívásokat, azokat is, amikről azt mondják, hogy nehéz lesz. Kíváncsi vagyok, mivel fogunk szembesülni. Szerintem készen állunk, de ha pedig mégsem állnánk készen, akkor is jönni fog.” 

 • Együtt látták őket Londonban.

  A jelek szerint elvonultak a viharfelhők Machine Gun Kelly és Megan Fox felől, akik még február elején bontották fel eljegyzésüket. A szerelmesek látványos és hangos szakításának bennfentes források szerint hűtlenség volt az oka, azt azonban nem tudtuk meg, valóban félrelépett-e az énekes, akin akkor exe modern módon állt bosszút.

  Bár Fox ujján továbbra sem látni eljegyzési gyűrűjét, az egykori sztárpárt közösen kapták lencsevégre a fotósok Londoban, a Sport Illustrated magazin partiján. A fotókon elég közelinek tűnt viszonyuk, hivatalosan azonban még nem erősítették meg, hogy újra együtt vannak-e.

 • Válása után újra foglalt az üzletasszony szíve.

  Nehéz éven van túl Csősz Boglárka, akinek tavaly 14 év után ért véget a házassága Burak Talu török üzletemberrel. A színésznő szíve azonban azóta újra elkelt, mint most azt a hot! magazinnak elárulta, egy civil férfi mellett talált rá a boldogság. Magánéletét továbbra sem kívánja a nyilvánosság előtt élni, ám most először (és könnyen lehet, hogy utoljára) mesét a párjáról, megismerkedésükről.

  „Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és meg kell adni az időt a gyászfolyamatra is. Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak. Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, ezért sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, és ez segített abban is, hogy igazán mélyen bízzak, megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el” – kezdte az üzletasszony, aki szeretné magánéletét privát módon élni, de nem tartja kizártnak, hogy egy-egy eseményre majd kedvese is elkíséri majd.

  „Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, akkor elkísér az üzleti útjaimra és fordítva. Nemrég pedig elutaztunk egy távoli óceánpartra, hogy hosszabban is kipihenjük a téli fáradalmakat, megújuljunk és több időt töltsünk egymással, távol a külvilágtól, ami szintén egy mérföldkő, hiszen ez alatt is sokat mélyült a kapcsolatunk” – idézte Csősz szavait a Bors.

 • Nehéz elhinni, hogy ugyanaz az ember szerepel a képeken, pedig de.

  Képernyőfotó 2023-05-30 - 22.41.13.png
  Fotó: tiktok

  Hatalmas népszerűségnek örvendenek a TikTokon az átváltozós, stílusváltásos videók, így nem meglepő módon egy @marissa.jeanelle nevű felhasználó posztja is hatalmasat ment a portálon. A nő még tinédzserként ismerkedett meg későbbi férjével, akitől gyerekei is születtek, kapcsolatuk alatt azonban a hölgy szépen lassan elvesztette a saját személyiségét.

  Mikor a házasságuk nemrég véget ért, a 29 éves nő először nagyon elveszve érezte magát partnere nélkül, majd (akárcsak egy közepes minőségi hollywoodi romkomban), az önmegtalálás útjára lépett. A filmes klisékkel ellentétben azonban Marissa valóban hatalmasat változott, nem csak belül, de kívül is: rájött, hogy akár ki is hangsúlyozhatja korábban elfojtott rock-rajongását, majd nem csak frizurájától, de visszafogott ruhatárától is megvált, hogy végre úgy öltözködhessen, ahogy neki jól esik, nem pedig ahogy azt elvárnák. Az eredményeket látva nehéz elhinni, hogy ugyanaz a nő szerepel a korábbi és a friss fotókon, már csak azért is, mert napjaink Marissája akár a lánya is lehetne saját maga 5-6 évvel ezelőtti verziójának.

  @marissa.jeanelle Replying to @user8755154681333 can you tell when I had checked out & started to do what ✨I✨ wanted to do? #glowup #divorce #lifeafterdivorce #singlemom #altgirl #tattoos #IntuitTouchdownDance #fyp #foryou #trending ♬ shes back - moura !

   (via 24.hu)