Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bár még csak 26 éves, Jane Tsangnak mégis az a célja, hogy már a harmincas éveiben „nyugdíjba mehessen”. Ennek érdekében két munkahelyen dolgozik egyszerre, méghozzá heti 70 órában.

    2019 óta marketingesként dolgozik, 2022-ben pedig egy ügyfélszolgálati munkát is elvállalt másodállásban. Tsang azt mondja, a két állásával évente 120 ezer dollárt (42,9 millió forintot) keres, de ez sok lemondással jár, hiszen szabadideje nem sok van. Reményei szerint öt éven belül nyugdíjba mehet, vagy legalábbis sikerül olyan munkát találnia, amit szívből csinálhat, és ami mellett nem kell aggódnia az anyagiakon. Tsangot a művészet és a tartalomgyártás érdekli igazán.  

    Célja, hogy megspóroljon legalább 700 ezer (250,4 millió forintot), hogy azzal nyugodt életet biztosítson magának, de a munkahelyein ettől még nem fog felmondani.

  • Az ötletgazda azt állítja, több bizonyítéka is van a különös névválasztásra.

    Már csak pár hét, és szülői örömök elé néz Justin és Hailey Bieber. A házaspár idén júniusban fedte fel, hogy első gyermeküket várják, azt azonban egyelőre nem árulták el, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt a modell.

    Egy TikTok felhasználó most azt állítja, megfejtette a rejtélyt, sőt azt is tudni véli, mi lesz a legkisebb családtag neve: Plum, azaz szilva.

    A @cia.pia nevű oldalon megjelent, azóta egyébként villámsebességgel terjedő teória alapját az szolgáltatja, hogy tavaly kora decemberben egy @plumbieber nevű fiókot hoztak létre az Instagramon – valamikor akkortájt, amikor a Bieberék megtudhatták, lányuk lesz. A sztároknál bevált szokás, hogy így foglalják le előre a felhasználónevet, hogy mások ne tudjanak később visszaélni-, vagy busás összegért kereskedni vele, erősíti a gyanút továbbá, hogy azóta elrejtették a szóban forgó fiókot a nagyközönség szeme elől.

    Pár hete aztán Hailey egy szilva fotóját osztotta meg képválogatásában, posztjához pedig hozzá is szólt az elmélet ötletgazdája, miszerint biztosra veszi, ez lesz a baba neve. A kommentet azonban gyorsan törölték a bejegyzés alól.

    Hogy mennyi igaz a teóriából, várhatón nemsokára kiderül, egy másik felhasználó azonban emlékeztette az internetezőket, a korábban balerinaként befutott kismama anno a Diótörőben Cukorszilva Tündér szerepét táncolta, így abszolút akad kapcsolódási pont a névhez.

  • Sam Smith koncertjére látogattak el édesanyjával.

    44254830 277f7dc7078d8b273df1b6b52ad0abe1 wm
    Fotó: Velvet

    Rohan az idő, már együtt bulizik édesanyjával Caramel és Szilágyi Szilvi kislánya. Szofi hamarosan 10 éves lesz, vasárnap pedig a Sziget Fesztiválra is ellátogatott, hogy élőben hallhassa kedvence, Sam Smith slágereit. A különleges programról Szilágyi Instagram oldalán számolt be egy közös fotó, valamint két videó társaságában.

    Ez a nyár eddig annyi emléket gyártott nekünk! Érkezett egy olyan előadó az idei Szigetre, akit mindketten imádunk Szofival, szóval megtörtént az első szigetes élmény együtt… Végig énekeltük az összes dalt (tuti kikészültek a mellettünk állók). Remélem ez a fesztivál is hagyomány lesz mostantól a mi kis anya-lánya univerzumunkban

    – fogalmazott a kétgyermekes édesanya.

  • Ősszel az Amazonas-partvidékét szeretné felfedezni a pár.

    Nemrég tért haza írországi vakációjáról a Polgár házaspár, akik most jártak először a szeles szigetországban. Élményekről a Reggeli műsorvezetőinek meséltek.

    „Az egyik fő célpont az volt, hogy bejárjunk néhány kastélyt, ami rajta volt az én bakancslistámon” – árulta el az üzletasszony kiruccanásuk apropóját. Bár a baloldali közlekedés nem-, a természeti és építészeti remekművek lenyűgözték őket, nosztalgiázás helyett azonban máris új útjukat tervezik: ősszel az Amazonas-vidéket fedezik fel. Egyelőre még nem tudják, pontosan melyik részét veszik célba, ezen kicsit el is merengtek az adásban, Polgár Árpád aztán gyorsan félbeszakította a diskurzust, hogy tisztába tegyen pár dolgot.

    „Ez így rosszul néz ki a sima tévénéző előtt, hogy ezek azzal foglalkoznak, hogy hova menjenek – dolgoztunk eleget, az életünkben sokat, igen, mi most ezzel foglalkozunk, mert az élet ilyen. Most valóban egy picit túl luxusosnak tűnik a mi életünk, hát élvezzük a gyümölcsét, herdáljuk az örököseink vagyonát, ez a foglalkozásunk” – mesélte a férfi, aki egyébként kiruccanásaik alkalmával egyáltalán nem ragaszkodnak a luxushoz. Legutóbb például egy pici ír falu egyetlen kocsmájának a szállójában éjszakáztak, és így is nagyszerűen érezték magukat, de azt persze sosem bánják, ha minőségi, értékes régiségek, bútorok veszik őket körbe.