Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mint mondják, nem ők voltak az egyetlen „hülyék”, mások is vásároltak.

    gombos edina.png
    Fotó: YouTube

    Gombos Edina és családja két év kihagyás után ismét Magyarországon töltöttek két hónapot, hazánk volt az utolsó állomása európai körutazásuknak. Az Aktív egykori műsorvezetőnője, aki férjével, Alberto Costafredával, és két gyermekével, Mirandával és Matteóval közel tíz éve Floridában él, a Magyarországon töltött időről és élményeikről egy YouTube-videóban meséltek bővebben, melyből kiderül, hogy milyen ételeket kóstoltak meg, s milyen helyeket fedeztek fel. Gombos Edináék nem kerteltek, őszintén elmondták, mi nyerte el a tetszésüket és miben láttak hiányosságokat.

    Így derült ki, hogy az egykori tévés a Balatonon is járt a családjával, pedig rokonaik előre szóltak nekik, hogy készüljenek fel: nagyon drága lesz ott minden. 

    Van egy hely, ahol szoktam lángost enni: három finom lángos meg egy ice tea volt 5000 valamennyi, nem gondoltam annyira brutálnak. Nagy lángosok

    – mesélte Alberto Costafreda, mire felesége azzal folytatta, hogy min akadtak ki igazán. 

    Nem ez volt, amin fennakadtunk: amikor a Balaton déli oldalán voltunk, megálltunk egy zöldségesnél, ami csak néhány dolgot árult. Egy fürt szőlő volt 2000 forint, öt szem barack 5000 valamennyi... tehát pár szám gyümölcsért fizettünk 7 ezer forintot, ez annyira sokkoló volt, és nem mi voltunk az egyetlen hülyék, akik megálltak, volt ott még más is, aki jött utánunk. Húzós volt. Az átlag magyar fizetésekhez próbáltam mindig a fejemben igazítani mindent. Megértjük, hogy néhányan ki vannak akadva élelmiszerárakra. Előtte végigmentünk Svájcon, Luxemburgon, és ott nem volt ez az érzésünk

    – vallotta be Gombos Edina, aki férjével az amerikai és a magyar megélhetést is párhuzamba hozták. Costafreda elmondta, hogy jót mosolygott a magyar rezsiösszegeken, de kiderült az is, hogy autóbiztosításért egy hónapra fizet annyit, mint apósa Magyarországon egy év alatt.

    Mi érzékeltük, hogy nagyon sok rossz dolog van Magyarországon, de mindenhol van. Amit ti rossznak érzékeltek, lehet, nem is annyira rossz

    idézte a volt tévés szavait a 24.hu.

  • Esküvői fotókat is láthatunk.

    DoraBelaPR
    Fotó: RTL

    A Keresztanyu és a Drága örökösök című sorozatok színésze, Dóra Béla közösségi oldalán jelentette be az örömhírt: elvette feleségül Hadas Kriszta lányát, Kakuk Sárát.  Az RTL sorozataiból ismert színész egyébként az idei Sztárboxban is szerepelni fog, amire gőzerővel készül. A friss házaspárnak már született egy kislánya is: Róza 2021-ben jött világra.

    Hadas Kriszta az Instagramon közzé tett egy fotósorozatot lánya esküvőjéről, melyet látszólag szűk családi körben tartottak meg. 

    Férj-feleség lettek

    – olvasható a tévés bejegyzésében.

     (via Femina)

  • Válásuk okáról is beszélt.

    220831 TUL 1362
    Fotó: RTL

    Xantus Barbara a Hot! magazinnak adott nagyinterjút, melyben mesélt a gyerekeiről, családjáról, de néhai férjével, Szurdi Miklóssal való kapcsolatát is érintette. A magyar művészvilág egyik meghatározó alakja, aki a magyar filmvilágban mindennel foglalkozott, amivel csak lehetett, idén februárban, 73 évesen hunyt el. Színészként, rendezőként, forgatókönyvíróként és színházigazgatóként is tevékenykedett.

    Nagyon bízott az ízlésemben, és egy idő után a kontrolljának tekintett. Megelégedhetett volna azzal is, hogy rám bízza – mint a feleségére –, hogy mi legyen a vacsora, és milyen színű ruhát viseljenek a gyerekek. De ő a szakmában is partnerként tekintett rám – ettől született meg a szakmai önbecsülésem, és hatalmas önbizalmat adott.

    – idézi a Bors a színésznőt, aki nemcsak szakmailag, de magánemberként is csodálta férjét. „Hatalmas embernek” tartja, akin így feleségként nem volt nehéz osztoznia.

    Nagyon jóleső érzés volt otthon a középpontjában lenni, és megélni, hogy egy család lehettünk. Ezt jó lenne már akkor tisztán látni, amikor a másik még itt van.

    Xantus végül 2012-ben a válás mellett döntött, annak ellenére, hogy nem romlott meg köztük a viszony, hanem inkább átalakult.

    Ennek így kellett lenni. Abban egyetértettünk, hogy húsz év után barátok lettünk, de ő úgy gondolta, hogy ez a legszebb, ami történhetett, én pedig úgy, hogy nem a barátja akarok lenni annak, akihez hazamegyek. Ez talán egy generációs különbség volt, és húsz év múlva majd igazat adok neki. Én úgy voltam vele, hogy szeretnék még szerelmes lenni.

    Arra a kérdésre, hogy végül ez sikerült-e, a színésznő így felelt: „Úgy hiszem, igen. Megvan az az ember az életemben, akire azt tudom mondani, hogy ha miatta váltam el, akkor el kellett válni. Nem vagyunk állandóan egymás mellett, de egymás körül vagyunk néhány éve, és ez így klassz mindkettőnknek” – tette hozzá.

  • Már a családalapításon gondolkoznak párjával.

    Hacsi Boglárka, a 2023-as Miss World Hungary győztese üzletember szerelmével, Bálinttal alkot egy párt már három éve. A tavalyi szépségkirálynő most a Borsnak adott interjút, amelyben jövőbeli terveiről és párkapcsolatáról is mesélt.

    Azt gondolom, hogy akármilyen fajta emberi kapcsolatról van szó, csak akkor tud fennmaradni, hogyha dolgozunk azokon. Nyilván vannak olyan szituációk, amik könnyebbek, vannak olyanok, amik nehezebbek, de a párommal minden kihívás elé szívesen állunk

    – kezdte a lapnak a szépségkirálynő, aki párjával rengeteg szeretetet hozott otthonról.

    Hacsi kiemelte, nagyon sok támogatást és szeretetet kaptak mindketten családi oldalról, ezt az értékrendet pedig ők is tovább szeretnék majd adni: „Mindig hittem benne, hogy lesz olyan ember, akivel majd tudok tervezni és jövőt építeni, és ezt Bálint személyében meg is találtam.”

    Bár a szerelmesek még nagyon fiatalok, így is sokat gondolkoznak a közös jövőjükön, és a családalapítás szintén tervben van.

    A következő pár évben majd szeretnék valamikor összeházasodni és családot alapítani. Most egyelőre úgy vagyunk vele, hogy csináljuk a kis életünket. Nem zárkózunk el, de szeretnénk a sorrendet betartani

    – osztotta meg a szépségkirálynő, aki számára fontosabb a lelki biztonság, mint az anyagiak.

    Fontos, hogy családalapításhoz legyen egy egzisztenciális háttere az embernek, de nincs előttem konkretizált pénzösszegcél, amivel már el lehetne indítani a projektet. Számomra az fontosabb, hogy lelkileg legyünk olyan állapotban, hogy családot tudjunk alapítani.