Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érkeznek is szép számmal rá a lájkok.

  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Hunyadi Donatella a tavalyi Dancing with the Starsban mutatkozott be először a nyilvánosság előtt édesanyja, Kiszel Tünde nélkül. A diplomás énekesnő korábban elárulta, hogy többek közt azért is vállalta a szereplést a TV2 táncos show-műsorában, mert szeretett volna kilépni a naptárdíva árnyékából, hogy végre önmagáért legyenek kíváncsiak rá. Bár a műsort végül nem ő nyerte meg, elégedett volt a szereplésével, ami megismertette a közönséggel.

  Most Kiszel lányának sikerült mindenkit meglepnie, ugyanis legújabb Instagram-posztjában egy hófehér menyasszonyi ruhában látható. Mint kiderült, a modellként is dolgozó Hunyadi egy reklámfotózáson vett részt, ezért viselte a mesés ruhakölteményt. Íme:

 • Tündéri képeket mutatott a partiról édesapja.

  2022. április 14-én, azaz két éve már, hogy megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke. Kamilla azóta nagyot nőtt, legutóbb húsvéti tojásvadászat közben, egy aranyos videón láthatták őt a házaspár Instagram-követői, most pedig a sztárséf osztott meg egy fotóválogatást születésnapjának apropójából.

  A képek tanúsága szerint nemcsak a család, de még a Bing mese főszereplő nyuszija is tiszteletét tette Kamilla hétvégi zsúrján, akit egy rózsaszín tortával köszöntöttek fel.

  „Szülőként a legnagyobb boldogság, ha a gyerekünket boldognak látjuk. Isten éltessen sokáig, pici kislányunk! Szeretünk nagyon!” – fogalmazott bejegyzésében édesapja, rajongói pedig sorra gratuláltak nekik.

 • Hatalmas a boldogságuk.

  ZS 0141
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Szegedi Fecsó tavaly novemberben a Sztárboxban jelentette be, hogy új taggal bővül a családja, így az üzletember immár háromszoros apuka lesz. Az akkori babaváró partin az is kiderült, hogy párja, Géczi Bea első közös gyermekük, Elliot után ismét kisfiút hord a szíve alatt.

  A minap az édesanya korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijából megtudhatta a nyilvánosság, hogy világra jött a kisfiú. A sztárpár első közös gyermeke 2022 októberében született meg az Egyesült Államokban, valamint mindkettőjüknek született egy-egy fia előző kapcsolatukból is, Medox és Edward. A kórházi fotóból az is világos, hogy az anyuka ezúttal egy fővárosi kórházban hozta világra fiát.

 • Visszatért egy régi, jól bevált fazonhoz.

  Egyfajta időutazásnak is tekinthetjük Keanu Reeves új frizuráját, akit az utóbbi pár évben hosszabbra hagyott, vállig érő loknikkal szokhattunk meg. A színész most megszabadult már-már ikonikusnak számító John Wick-hajától, és visszatért egy másik karaktere jól bevált fazonjához, a Mátrix-korszakot idéző rövid, tüsi tincseihez – többeket össze is zavarva ezzel, hiszen Reeves nem úgy néz ki, mintha sokat öregedett volna Neo karakterének megformálása óta. 

  Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész egy készülő új projektje, vagy szimplán csak esztétikai okok miatt döntött a fodrászolló mellett, mindesetre a Los Angelesben tartott MOCA Gálára már megújult külsővel érkezett a hétvégén.