Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az utcára menekült az Ázsia Expressz stábja, a műsorvezető elcsukló hangon nyugtatta családját.

  Drámai felvételekkel jelentkezett be Instagram követőihez Ördög Nóra: földrengések sora rázta meg Tajvan azon területét, ahol épp az Ázsia Expressz új évadát forgatják. A tévés, mint bejegyzésében írta, kollégáival remélték, hogy mire ők a Fülöp-szigetekről odaérnek, már nem észlelnek földmozgásokat:

  „De nem így lett... Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak... A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza...” – fogalmazott Ördög, videós anyagában pedig megmutatta, hogyan kaptak az este folyamán többször is vészjelzést telefonjukra, de a szobájában kilengő tárgyakat is rögzítette. 

  Azért a helyiek is kiszaladtak, gyerekek pizsamában. Réka fent van a szállodában a huszadikon és azt mondta, hogy ő érezte, azt mondta ott para volt 

  – mesélte a műsorvezető, aki más stábtagokkal együtt rendre az utcára menekült. Egyik alkalommal innen hívta fel családját is:

  Igazából az volt az ijesztő, hogy felébredtem rá...Egy kicsit félek. De csak kicsit, mert szerintem itt ez teljesen normális.

  – magyarázta, majd utólag bevallotta, sajnálja, hogy elmondta rögtön férjének és kislányának a dolgot, nem akarta őket megijeszteni, csak nem értették, miért van ébren.

 • Győrben kezdtek új életet párjával.

  Tíz hónapja már, hogy egy párt alkot Danics Dóra és Baka Bence, januárban pedig össze is bútoroztak – Győrbe költöztek, ez a város ugyanis nagyjából félúton van a kettejük számára munkaügyileg fontos Budapest valamint Szombathely között.

  „Nagyon-nagyon élvezzük! Nagyon harmonikus! Nincs konfliktus köztünk, mindent megbeszélünk” – mesélték három hónapja tartó közös életükről a szerelmesek a Reggeli műsorvezetőinek. Az énekesnő nem hétköznapi módon talált rá szerelmére: a tavaly nyáron képernyőre került Celebrandiban ismerkedtek meg, azóta tart kapcsolatuk.

  „Szerintük ez a műsor miattunk jött létre, nekünk szervezték, hogy mi találkozhassunk” – mesélte az X-Faktor egykori győztese, aki nemrég Egyiptomot járta meg párjával, most pedig Thaiföldre készülnek.

 • Évekig modellkedett ő is.

  Közel 10 éve már, hogy modellkedni kezdett Hunyadi Donatella, aki ugyan ma már csak hobbiszinten űzi a szakmát, de a Bors kérdésére véleményezte a Next Top Model Hungary című műsort, amelyet egyébként ő is figyelemmel követ.

  Nézem a műsort, több lánnyal is dolgoztam már együtt korábban. Nagyon tetszik, hogy hiteles képet mutat a modellszakmáról. 

  – kezdte az operaénekes végzettségű fiatal, hozzátéve:

  „Sokakban él a sztereotípia, hogy a modelleknek könnyű: csak kisminkelik őket, és leülnek a kamera elé. De erről szó sincs, a műsor pedig jól megmutatja, hogy kemény, váratlan szituációkban kell a legjobb arcukat mutatniuk. 14 éves koromban szerződtem egy ügynökséghez, és tényleg így nézett ki egy-egy fotózás és vonulás, mint a műsorban.”

  Hunyadinak huzamosabb ideig nem kellett együtt élnie senkivel, így a tévében látható konfliktusokhoz hasonlókat nem tapasztalt, de mint hangsúlyozta, ez egy verseny, a szereplők pedig ellenfelei egymásnak. Az extrém munkakörülményeket viszont ő is átélte:

  „Ahogy a zsűri és a műsor stylistja, Kiss Márk is többször kihangsúlyozta, nemzetközi szinten nem szabad nemet mondani. Emlékszem, én is kerültem extrém szituációkba. Az egyik legemlékezetesebb fotózásom egy »wet-look«, azaz vizes fotózás volt: a leghidegebb téli napon öntöttek nyakon egy vödör vízzel. Oleg Borisuk divatfotós fényképezett, az eredmény nagyon vagány lett, de utána majdnem megfagytam, nem győztek szárítgatni.”

  A Next Top Model Hungary versenyzőit legutóbb például egzotikus állatok társaságában fotózták, a 22 éves Hawa azonban kisebb sokkot kapott, amikor meglátta, hogy neki egy békával kell majd pózolnia.

 • Apás szülést szeretne a rapper.

  PAP 1103
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, alias G.w.M február végén jelentette be, hogy második gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Most a Bors felkereste a rappert, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha a leendő fia hozzá hasonlóan rapkarriert fontolgatna a jövőben.

  Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, szülőként maximálisan mellette álljunk, megadva neki azt a biztonságot, ami szükséges

  – jelentette ki határozottan G.w.M, majd arról is beszélt, hogy apás szülést szeretne.

  Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!

  Az egykori szépségkirálynő férje azt is elárulta a lapnak, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a gyermeküknek. Mint mondta, babonából cselekednek így, és a jövőben sem terveznek ezen változtatni.

  Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában

  – fogalmazott a rapper.