Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Őszintén vallott az ő ért sérelmekről.

  MG 5706
  Fotó: Németh Kata / Index

  Ripli Zsuzsi a hot! magazinnak adott interjút, melyben több magánéletét érintő témáról is beszélt, többek között azokról az előítéletekről, melyek a külseje miatt érték. A Farm VIP legutóbbi évadában is feltűnt színésznő ugyanis a lap írása szerint megkapta már, hogy semmiért nem kell megdolgoznia; minden magától az ölébe pottyan a testi adottságai miatt. 

  Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny.

  idézi a Bors a színésznőt, aki a mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel.

  Mint kiderült, a táplálkozás tekintetében szinte minden diétát kipróbált, de mostanra leginkább a tudatosságban hisz. De volt már vegetáriánus, vegán és nyersevő is.

  Ma már min­den­evő vagyok. Fogyasztok húst is, de mértékkel. Leggyakrabban magas fehérjetartalmú növényeket veszek magamhoz, az állati fehérjét pedig zöldségekkel vagy salátával párosítom.

  Hozzátette, szabadidejében imád sütni-főzni, és mivel édesanyja cukrász volt, ezért úgy gondolja, tőle jön a szenvedélye.