Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Baliról jelentkeztek be az Instagramon.

  Csobot Adél március végén az egyik barátnőjével utazott Balira, ám nem sokkal később a párja, Istenes Bence és két közös gyermekük, Nátán és Ádin is csatlakozott hozzájuk. Az X-Faktor felfedezettje ugyan csak a korlátozott ideig elérhető bejegyzéseiben számolt be élményeiről, de azokból kiderült, hogy azért utazott Balira, mert régóta érdekli a spiritualitás: részt is vett egy tisztító ceremónián, de többször utalt arra, hogy idejét meditációval és jógázással tölti.

  Az énekesnő az egyéb elfoglaltságairól nem igazán tett közzé képeket; nem úgy Istenes Bence, aki egy lapozható bejegyzésben újságolta el, hogyan telnek napjaink Ubud városában. A finom ételekről készített fotói mellett látható tájkép, egy majmos szelfi, valamint néhány olyan felvétel, amelyen a zuhany alatt pózolnak kedvesével, Csobot Adéllal. Utóbbiért lapozni kell, ha látni szeretné.

 • Rajongásból házasság lett, most pedig szülői örömök elé néznek.

  jesus
  Fotó: instagram

  Nem túl hétköznapi történetet mesélhet majd el Alina Lozano és Jim Velásquez születendő gyermeke, ha osztálytársai egyszer arról kérdezik majd, hogy jöttek össze szülei.

  A most 55 éves kolumbiai szappanopera-színésznő tavaly ősszel ment férjhez 31 évvel fiatalabb párjához, aki korábban hatalmas rajongója volt a nőnek. Ezt a lánykéréskor is kiemelte az ifjú influenszer, úgy fogalmazva: Lozanót figyelve nőtt fel, gyerekkorától kezdve tudta, ő lesz élete asszonya.

  Az pontosan nem ismert, hogy ismerkedett össze a való életben a pár, mindenesetre a srác manifesztációja bejött, sőt, Lozano nem csak a felesége lett, de első gyermekének édesanyja is. Bár természetes úton nem sikerült a teherbeesés, a házaspár nem adta fel, egy helyi termékenységi klinika segítségét vették igénybe, átszámítva mintegy 9 millió forintnyi összegért. A program sikeresben bizonyult, hiszen a szerelmesek nemrég Instagramon, egy fotósorozat keretében osztották meg az örömhírt, úton van a trónörökös, állapotos a színésznő. 

  A párt sokan támadják a nagy korkülönbség miatt, Lozanót sugar mommynak bélyegzik, 24 éves férjét pedig aranyásónak tartják, de ők határozottan elutasítanak minden ilyen vádat.

  (via 24.hu)

 • Bár kissé szokatlan ruháján is megakadt az emberek szeme.

  Tovább folytatódik a Challangers – A kihívók című film sajtóútja, amelynek eddigi állomásain egytől egyig csillagos ötösre vizsgázott Zendaya, már ami a reflektorfények ellopását illeti. Ahogy azt a színésznőtől megszokhattuk, ezúttal is többnyire tematikus (jelen esetben teniszközpontú) ruhákban és kiegészítőkben jelent meg az eseményeken, vagy ha nem öltözetével, akkor hajával hívta fel magára a figyelmet.

  A nemrég szőkére váltott filmsztár Londonban is így tett: ugyan csíkos kosztümszettje a szoknyája hátulján ékeskedő hatalmas tolldísztől eltekintve egészen visszafogottra sikeredett, vadonatúj frufrujával megint meglepte az embereket.

  Frizurájának fogadtatása ezúttal nem aratott egyhangú sikert az internetezők körében, sokak szerint erőltetett, és kezd túlzásba esni Zendaya csapata, mások viszont arról írtak, milyen jól áll neki ez a fazon is. 

 • Végül a képernyő másik oldalán találta meg a helyét a műsorvezető.

  Máté Kriszta és Bárdos András nevét a Tv2 híradósaiként ismerhette meg az ország, ám azt talán kevesen tudják, hogy a házaspár képernyőkről való eltűnését hosszú tépelődés előzte meg.

  „Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot” – mesélte Máté a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsorban, hozzátéve: akkortájt már más dolgok foglalkoztatták inkább őket, családjukat szerették volna előtérbe helyezni karrierjük helyett. Végül meglépték a dolgot, otthagyták a médiát férjével, ám az édesanya ekkor szembesült vele, terve idáig tartott.

  „Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.”

  Helyette viszont érkezett egy felkérés hozzá az akkortájt induló RTL II-ből, ahová mint műsorszerkesztő várta a vezetőség.

  „Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András: »Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!«” – idézte fel nevetve Máté, aki ma többek között a Cápák között producere is, és sokkal jobban érzi magát a kamera másik oldalán, a szereplés egyáltalán nem hiányzik neki.

   (via Story)