2024. június 14. 21:00
Németország 0
Skócia 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pedig nemrég össze is költözött a pár.

  Véget ért Gisele Bündchen és Joaquim Valente kapcsolata, tudta meg a Page Six. A lap úgy értesült, a topmodell és dzsiudzsicuedzője azután szakítottak, hogy Tom Brady a Netflix egyik műsorában viccelődött exfeleségével és annak új kedvesével, ez ugyanis nagy stresszt és több konfliktust is szült közöttük az elmúlt időszakban.

  „Joaquim egy hétköznapi férfi, nincs hozzászokva ahhoz a figyelemhez, amit utána kapott. A vicc egy része lett, az emberek kérdezősködni kezdtek nála, hogy tényleg ő volt-e az oka a válásnak. Gyűlölte ezt” – árulta el a pár egyik barátja.

  Pedig kettőjük 2023 elején kezdődött románca szépen alakult – a modell a közelmúltban magához költöztette 9 évvel fiatalabb kedvesét, de gyermekei, a 11 éves Vivian és a 14 éves Benjamin is nagyon megkedvelték a férfit. Bündchen az informátor elmondása szerint volt férjét okolja Valente elvesztése miatt, mivel Brady a megalázó stand-up show-jával „célkeresztet tett” a rivaldafényt tudatosan kerülő tréner hátára.

  Egyelőre egyik fél sem reagált a bulvárlap szakításukkal kapcsolatos megkereséseire.

 • Kacsaszerűnek látta száját a tévében, de műszempillájával is leszámolt.

  alfoldy
  Fotó: TV2

  Június első hétvégéjén, Mészáros Lili győzelmével ért véget a Next Top Model Hungary, amelyben Alföldy Annát is megismerhették a nézők. A Ripostnak adott friss interjújában a nő elárulta, rengeteget köszönhet a műsornak, ennek hála ugyanis rájött, szeretne ismét természetesebben kinézni, és kioldatta a szájfeltöltését.

  „Nekem a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozásom nem volt eddig, és a szám is másfél évvel ezelőtt volt utoljára töltve.

  De mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az egész, amit viszontláttam a tv-ben és a képeken is.

  És végül emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást. Szerencsére ez nagyon jól alakul, és már most nagyon tetszik az eredmény, bár ennek kell még két-három hét, hogy kioldódjon a töltőanyag, de nagyon boldog vagyok. A mimikám és az egész arcom teljesen más tőle, már most látom, ahogy apad le” – kezdte a hamarosan 31. születésnapját ünneplő modelljelölt, hozzátéve: műszempilláját is leszedette.

  „Jobban tetszem magamnak természetesen, és jobban el is fogadom magam. De a mellműtétemet szeretem, szerintem nem túlzás, és van egy természetes esése, szóval azzal jól érzem magam.”

 • Holnap délután lép először pályára a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A csapat sikerében bízva nemrég a szövetségi kapitány, Marco Rossi tett nagy vállalást, amikor megígérte, a csoportból való továbbjutás esetén körbetekeri a Balatont, majd kisvártatva Szoboszlai Dominik saját és társai nevében is csatlakozott akciójához.

  Most Marics Peti is hasonló fogadalmat tett, derül ki a Mol Instagram-posztjából.

  Te mit vállalsz be a magyar focisikerekért? Marics Peti egy tetoválással tiszteleg a válogatott előtt, ha a magyar csapat megnyeri az első, svájciak elleni mérkőzését

  – olvasható a bejegyzésben, ahol a Megasztár leendő zsűritagján már egy tetkótervezetet is láthatunk. Az énekes tavaly ősszel egyébként Istenes Bencével és Fluor Tomival varratott közös mintát magára.

   

 • Sokan próbálják randira csábítani a színésznőt.

  Köllő Babett igazán népszerű rajongói körében, akikkel szívesen beszélget is közösségi oldalán. A színésznő azonban nem csak baráti üzeneteket kap – hiába él több évtizede boldog házasságban, bizony így is megtalálják őt a randevúajánlatokkal is.

  A Szerencsekerék legutóbbi adásában elárulta, néha még pénz is felkínálnak neki egy-egy találkáért, sőt az is megesett, hogy akkora összeggel keresték meg, hogy azon ő maga is meglepődött.

  „Volt, aki 4,5 milliót ajánlott egy estéért” – idézte a Story magazin Köllő szavait, aki abba már nem ment bele, ez csak egy vacsorameghívást takart, vagy egyéb szolgáltatásokat is várt volna cserébe érte a hódolója, mindenesetre ő nem élt a lehetőséggel.