2024. június 19. 15:00
Horvátország 2
Albánia 2
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország 2
Magyarország 0
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00 ÉLŐ
Skócia 1
Svájc 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Dűne 2. részét forgatta nálunk.

    Az Elvis-film sztárja, Austin Butler a Motorosok című legújabb filmjével tér vissza a mozivászonra, olyan világhírű színészek oldalán, mint Tom Hardy, Jodie Comer vagy Norman Reedus. A június 20-án megjelenő film kapcsán az RTL készített exkluzív interjút a színészekkel, valamint Jeff Nichols rendezővel. 

    Az Oscar-jelölt Austin Butler tavaly nyáron már járt hazánkban, akkor ugyanis a Dűne: Második részét forgatta Budapesten. Mint a beszélgetésből kiderült, a fiatal tehetség odáig volt a magyar fővárosért, ezért a színésztársával, Florence Pugh-val gyakran jártak kirándulni.

    Ő ugye már forgatott Budapesten, ismerte a magyar fővárost. Gyakran mondta, hogy »na akkor most megyünk kirándulni«. Emlékszem a hegyre Budán, a Gellért-hegyre, na arra többször felmentünk. Onnan a kilátás gyönyörű volt, és gyógyfürdőkbe is mentem, imádtam

    – mondta a színész, aki magyarul egyedül már csak a „köszönöm” szóra emlékszik.

  • Jön a kánikula.

    DSC6067
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Június közepétől beköszöntött a nyári forróság, szerdától egyre melegebb időre számíthatunk, illetve az ország minden területét érintő harmadfokú hőségriasztás van érvényben. Mint arról írtunk, a hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

    A Metropol a hőségriasztás kapcsán kereste meg Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész pedig a tőle megszokott lendülettel és derűvel válaszolt:

    Én kifejezetten szeretem a meleget! Egy-két nap alatt hozzászokom, és utána már semmi bajom. Nem vagyok fáradt, nem izzadok, teljesen jól működöm. Tudom, hogy féltenek engem, de nincs rá okuk, fel tudom mérni, mennyit vállalok, nem keresem a bajt!

    – mondta a lapnak Bodrogi, aki egyébként jól bírja a nyári hőséget.

    Nem vagyok az a fajta, akit kicsinálnak az időjárás-változások, bár tény, hogy a viharokat sajnos most már előre megérzem… Olyankor mindenem fáj. De az is kibírható. Ha a színpadra felmegyek, akkor kutya bajom sincs.

  • Köln után Stuttgartba is szép számmal érkeztek magyar szurkolók, hogy a nemzeti válogatottat bíztassák a Németország–Magyarország-mérkőzésen a 2024-es labdarugó-Európa-bajnokságon. Számos hazai híresség mellett Sebestyén Balázs is a helyszínre érkezett szurkolni, ez Instagram-posztjából derült ki.

    Nyugodjon meg a magyar válogatott, itt vagyok, úgyhogy most már minden rendben lesz

    – írja a bejegyzésében Sebestyén.

  • Tavaly decemberben érkezett a hír, miszerint 15 év közös munka után Vadon János elbúcsúzik a Rádió 1 reggeli műsorától. A jól megszokott trióból így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatta tovább a Balázsékat, akik egy hallgatói szavazás után Ráskó Eszter humoristával egészültek ki.

    DSC8735
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Vadon ugyanakkor nem búcsúzott el a nyilvánosságtól, a rádiózás után a Spektrumon futó Várfoglalók című műsorán dolgozik, melynek a második évada hamarosan debütál. A tévés ősztől újra képernyőn lesz, hisz már javában forgatja a csatorna új műsorát Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban címmel, melyben Dr. Sós Endre, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetője és főállatorvosa lesz a segítségére – írja a Blikk.

    Dr. Sós Endre és Vadon Jani műsorában testközelből láthatjuk a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben. Mint kiderült, a nézők nyolc részen át találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal, vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaikkal.

    Vadon Jani, a rendkívül sikeres Várfoglalók második évada után ismét nálunk lesz látható a Spektrumon. Janit a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágában Dr. Sós Endre, az Állatkert főállatorvosa kalauzolja

    – árulta el Radnai Péter, az AMC Networks International Central and Northern Europe kreatív producere a csatorna új műsorait bemutató közleményében.