Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerinte ez mozgatja a világot, és alakítja történelmet.

    Telegdy Dániel, azaz T. Danny a zenei karrierje mellett műsorvezetőként debütált nemrég a TV2 képernyőjén, ugyanis a Zsákbamacska egyik arca lett. Bár a rapper elképesztő népszerűségnek örvend a fiatalok körében, magánéletéről viszonylag keveset nyilatkozik. Most az Instagram-oldalán megosztott videóban a társkeresésről beszélt őszintén, amivel kapcsolatos gondolatai sokakat igencsak megleptek. – szúrta ki a Bors.

    „Az, hogy mi a szerelem számomra nem egy értelmezhető kérdés. Kicsit olyan mintha azt kérdeznék tőlem mint laikustól, hogy mi az univerzum. Hát fogalmam sincs, az amiben élünk. És én a szerelemről is ezt tudom mondani, hogy fogalmam sincs, de ennek élünk.” – fogalmazott az énekes, aki bevallotta: az ő kis világa is a szerelem körül forog, mint ahogy szerinte mindenkié.

    Ez mozgatja szerintem a világot, ez alakítja történelmet és a történéseket. Ez mindent körülleng egyébként, azt is amire nem is gondolunk, hiszen végső soron mindig a társkeresés a lényeg, mert az ember egy társas lény és nem akar egyedül lenni, ezért célt keres az életben. És mondhatunk akármit, de a legvégső cél, és az, amit a legjobban bán az ember, ha nem úgy alakul az a szerelem. Ez az ami a legjobban tud fájni, jobban mint ha belerúgsz a kis lábujjaddal az asztal sarkába. És nekem a szerelem a kis univerzumom, már gyerekkorom óta

    – tette hozzá.

  • Ismerje meg azt az aranyos kutya duót, amelyek tizenkét nap alatt bejárták egész Európát, és meglátogattak a térség legnépszerűbb országait, köztük Belgiumot, Franciaországot és Svájcot.

    A 38 éves Matt Robertson és gyerekkori barátja, a 36 éves David Barker a kutyájukat Winstont és Buddyt is elvitték magukkal egy 1700 mérföldes európai körútra. Franciaországon, Svájcon, Olaszországon, Németországon, Luxemburgon és Belgiumon keresztül utaztak, miközben kutyabarát szálláshelyeken szálltak meg.

    Matt elmondása szerint nem tudta elképzelni, hogy otthon hagyja a kutyáját, de közben szeretett is volna elmenekülni az Egyesült Királyságban uralkodó időjárás elől. A megoldás végül az lett, hogy jöttek velük a négylábúak is, akik így 12 nap alatt hat országban jártak.

  • VV12 LOGO v3 CYAN
    Fotó: RTL

    Mint arról beszámoltunk, nemrég rekordösszeget ütött meg a ValóVilág 12. fődíja, amely idén (az eddigi évekhez képest elsőként) nem fix, különböző játékok és feladatok kapcsán folyamatosan nő vagy csökken. A 41 millió forint átlépése után nagy volt az öröm a villában, de aztán egy feladatnál összesen 11,5 millió forintot szórtak el a villalakók.

    A minap viszont Ádi és Dorka lehetőséget kapott Megyeri Csillától, hogy növeljék az erősen megcsappant nyereményalapot. Mindössze annyi volt a feladatuk, hogy ugyanazokkal a tárgyakkal töltsék meg saját bőröndjüket, mint amik a műsorvezető bőröndjében rejtőztek. A két párbajozó között nem volt teljes az összhang, és mivel nem voltak biztosak minden kiválasztott tárgyban. Végül így is sikerült a nyereményt öt millió forinttal tovább növeljék.

  • Akkor annyira nem örültek neki, de utólag hálásak, hogy így történt.

    gáspár pápai
    Fotó: Zöld Fanni , Szollár Zsófi / Index

    Az RTL stábja a minap az X-Faktor mentorai és műsorvezetőit kérdezte arról, hogy mi volt az első munkájuk. Mint a beszélgetésből kiderült, Pápai Joci és Gáspár Laci egyaránt már tinédzserként munkába álltak. Utólag azonban jónak látják, hogy hamar megtanulták: kemény munka nélkül senkinek nem hullik az ölébe a siker.

    Pápai Joci elmondása szerint 12 éves volt, amikor a húga, Virág megszületett, ekkor pedig édesapjuk eldöntötte, hogy csak a babával szeretne foglalkozni, így 18 éves bátyjával vették át a család régiségkereskedését. Kiemelte, nagyon fontosnak tartja, hogy a fiatalokat arra inspirálja, hogy dolgozzanak és belepillantsanak abba, mivel jár az, amikor meg kell kell szerezni a pénzt.

    Én biztos, hogy arra fogom sarkallni a gyerekeimet, hogy minél előbb belelássanak a munka világába. Nem akarok elkényeztetett gyerekeket nevelni. De azt hiszem, jó úton járok

    idézi a 24.hu az énekest.

    A X-Faktor műsorvezetőjéhez hasonlóan Gáspár Lacinak is hamar szerencséje volt belekerülni a munka világába, de bevallása szerint 13 évesen kényszerből kezdett el dolgozni. Mint mondta, 17-18 évesnek tűnt akkoriban, így megengedték neki, hogy építkezéseken segítsen:

    Felvettek ilyen építkezésekre meg különböző helyekre. Hogy amikor kezdődik a suli, tudjak magamnak venni cipőt, melegítőt meg farmert. Ez nem annyira jó, de mégis úgy mondom el, hogy büszke vagyok rá. Örülök annak, hogy tudom, hogy mi az a munka. Szerintem azt egy embernek jó tudni, egy gyereknek is jó tudni, hogy mi az, amikor apu meg anyu elmegy dolgozni, és nem csak úgy történnek a dolgok, hogy mindent kapunk, hanem meg kell érte dolgozni. Mindenért meg kell dolgozni.