Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már eljegyzési gyűrűjét is hordja a színésznő.

    Falsnak bizonyult Chris Martin és Dakota Johnson szakításának híre. A Daily Mail egy közös ismerősre hivatkozva arról számolt be pénteken, hiába próbálták megmenteni hétéves kapcsolatukat, eltérő életvitelük miatt felbontotta eljegyzését a sztárpár, ám Johnson sajtósa azóta megerősítette a TMZ-nek, erről szó sincsen.

    Az értesülések nem igazak. Boldogok együtt.

    Ahogy annak sem volt semmi nyomós oka, hogy a 34 éves színésznő mostanában nem hordta eljegyzési gyűrűjét, sőt azóta már újra látták a jókora smaragdot a Madame Web címszereplőjének ujján.

  • A színésznő szívébe belopta magát a magyar főváros.

    GettyImages-1090688616
    Fotó: George Pimentel / Getty Images

    Budapesti fotóválogatást osztott meg Instagram-oldalán Alison Brie színésznő. A Saturday Night Live sztárja férjével, Dave Francóval élvezi a magyar főváros szépségeit, aki a Szemfényvesztők 3. forgatása miatt érkezett hazánkba.

    Brie posztja alapján a sztárpár a bazilikát, a Láchidat és a Halászbástyát is megnézte, közösen söröztek egyet, végül pedig egy utcai hegedűs játékára perdült táncra. Hogy jól érezte-e magát nálunk a színésznő, bejegyzéséhez írt rövid ismertetője elárulja:

    Az egyik legjobb nap!

    Nem árt hát nyitott szemmel járnunk-kelnünk a belvárosban, hiszen Francóék mellett a filmsorozat többi szereplőjébe, például Morgan Freemanbe, Isla Fisherbe, Mark Ruffalóba, Jesse Einbergbe, Woody Harrelsonba, Daniel Radcliffbe vagy Lizzy Caplanbe is belefuthatunk.

  • Augusztus 24-én találkozhatnak kedvencükkel a magyar olvasók.

    GettyImages-583671272
    Fotó: Colin McPherson / Northfoto

    Magyarországra látogat új könyve megjelenése apropójából Darren Shan, akit leginkább csak a horror nagymestereként emlegetnek. A megfilmesített Rémségek cirkusza angol–ír szerzője utoljára 2014-ben járt nálunk, 10 év után most a legújabb regényét, az Archibald Lox – A rab herceget mutatja be Budapesten.

    A pódiumbeszélgetés mellett a rajongóknak dedikáltatni is lesz lehetőségük az eddig csak magyar nyelvre lefordított könyvsorozat második részét, az ifjúságiregény-író augusztus 24-én déltől este nyolcig várja olvasóit a Doboz Klubban.

  • Ilyen egy igazi örökifjú!

    Augusztus 17-én töltötte be 81. életévét Robert De Niro, aki meg is adta a módját az ünneplésnek. Legidősebb lánya, Drena Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, hogy nyilvánosan is felköszöntse édesapját különböző képek és videók társaságában, ebből kiderült, a színészlegenda egy jachton mulatott a jeles napon családjával. De Niro nem csak a hajó fedélzetéről élvezte a tengert, bele is vetette magát a habokba 11 méter magasból – a merész ugrásról készült videóban hallatszik, még gyermekét is meglepte apja vakmerősége, főleg, hogy a Casino sztárja fejese kissé mellément, és végül háttal érkezett a vízbe.

    Úristen, te bolond vagy! Jól vagy?  

    – hallatszik az operatőr Drena kiálltása, mire De Niro vidáman megnyugtatta, a legnagyobb rendben van minden vele.