Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A montázst Dárdai Blanka készítette a rapperről.

    Lesi László, azazL. L. Junior egy pontosan 30 évvel ezelőtt készült felvétellel jelentkezett a közösségi oldalán. A felvétel különlegessége, hogy azon Michael Jackson is látható, a rappernek annak idején, tinédzserként ugyanis volt szerencséje találkozni a pop királyával, amikor az Magyarországra látogatott.

    A zenész a számára igen kedves felvételt részben újra is alkotta, amikor az Ázsia Expressz című utazós reality-t forgatták Taiwanon, így jól látható, mennyit változott 1994 óta.

    Jobb oldali képen 13 évesen, 1994-ben Michael Jackson mellett (lapozz a teljes képért) az akkori Népstadionban. Bal oldalon 30 évvel később, idén Ördög Nóri mellett Taiwanon @azsiaexpressztv2 forgatáson, köszönöm a montázst @dardaiblanka

    – írta a felvételekhez a zenész, aki utolsóként csatlakozott az Ázsia Expressz című utazós reality versenyébe volt párjával, Dárdai Blanka énekesnővel.

  • Bakikból nincs hiány.

    Bár Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos, próbáik mégsem telnek vasszigorban aDancing with the Starsra . Az énekesnő és a szerelme gőzerővel készülnek a TV2 showműsorára, melynek első élő showja három és fél hét múlva, október 26-án lesz, ám egy kis humorra a jelek szerint mindig van idő, főleg, hogy a latin táncok elsajátítása egyiküknek sem megy zökkenőmentesen.

    Egy friss videó tanúsága szerint, amelyet Tóth Gabi osztott meg az Instagramján, vannak bakijaik. Ezeken nem keseregnek, hanem inkább jót nevetnek: a felvételen az látható, ahogy a szerelmesek földre rogynak, úgy nevetnek.

    Amikor véletlen »nyakon ütöm a babáját«, de ő próbálja végigvinni, amit én már nem bírtam ki röhögés nélkül, mert akkorát csattant a hónaljam a nyakán, sajnos a felvételen nem hallatszódik, ilyenek ezek a Dancing Próbák! Egyre jobb lesz

    – írta néhány nevetős emoji kíséretében az énekesnő.

  • Az énekesnő közben Az Árulók című műsorban is forgatott.

    Amikor kilenc hónappal ezelőtt belevágott a Sztárboxra való kőkemény felkészülésbe, Dér Heni még javában anyatejjel táplálta kislányát, Blankát. Az énekesnő mindent beleadott a felkészülésbe, s bár mégsem tudta megnyerni a mérkőzést Sápi Viviennel szemben, mégsem kesereg: hároméves kisfián, Bendegúzon ugyanis nagyon látta, hogy megszenvedi, hogy sokat van távol.

    A kétgyermekes édesanya a bokszedzések közben még Az Árulók című műsorban is forgatott, a két munka együtt rengeteg időt elvett a családjától. A gyerekek körüli teendők java része a férjére, Bakos Gergőre hárult az utóbbi időben.

    Az elmúlt kilenc hónapban ritka volt, hogy én vittem vagy hoztam őt az oviból, és az utóbbi időben már nem akart velem hazajönni. Így büntetett

    – árulta el a story.hu-nak az énekesnő, aki végül örömmel vette tudomásul, hogy őrült hajszája véget ért, most már hozhatja-viheti az oviba kisfiát.

    Annyira remélem, hogy odafut majd hozzám, ha meglát. Annyira nagyon hiányzik!