Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ritkán lehet így látni az akciósztárt és nejét.

    Nem is egy, hanem rögtön négy szerelmes szelfivel lepte meg követőit az Instagramon Rosie Huntington-Whiteley, akinek sikerült mosolygós kedvében megörökíteni férjét, Jason Stathamet. A 37 éves brit modell annak apropójából tette közzé a felvételeket, hogy az 57 éves akciósztárral a görögországi Antíparos városában nyaraltak.

    ...Te és én,

    mindennel együtt, amiről valaha álmodtál

    – írta a modell, aki férjével és két közös gyermekükkel, a kétéves Isabella Jamesszel és a hétéves Jack Oscarral Ibizán is pihent.

    (via People

  • Videón, ahogy megkóstolja a lámpának hitt péksüteményt.

    Ha az ember az internetről rendel valamit, számolnia kell azzal, hogy nem minden esetben garantált, hogy azt az terméket is kapja meg, amit rendeléskor a képen látott. Ezzel kapcsolatos tapasztalatát osztotta meg a napokban az egyik TikTok-felhasználó.

    Neta Murphy, aki a platformon 'froginahatgirl' felhasználónéven található meg, az olcsó termékeiről ismert Temuról kapott egy croissant alakú lámpát, amelyet a testvéreitől kapott ajándékba, ám rá kellett jönnie, hogy valójában egy igazi, de átalakított croissant-t kapott.

    Amikor egy forró nap után hazaértem a munkából, arra lettem figyelmes, hogy több száz hangya bújt meg a lámpa alatt. Úgy voltam vele, mégis mi a fenét akarhatnak a hangyák egy kamu croissant-tól? Esküszöm, azon gondolkozom, hogy mi van, ha ez egy igazi, kilakkozott croissant!

    – mesélte Murphy, aki csak még gyanakvóbbá vált, amikor közelebbről is szemügyre vette a kilakkozott péksüteményt. Előbb egy nagyobb lyukat nyomott a termékbe, majd kettétörte azt, s legnagyobb döbbenetére a lámpa belül úgy nézett ki, mint egy igazi croissant belseje. Még morzsálódott is.

    Murphy úgy döntött, az a biztos, ha egy falatot meg is kóstol.

    Basszus, ez tényleg kaja!

    – csodálkozott a fiatal nő, akinek videóját már több mint 13,4 millióan tekintették meg a TikTokon.

    (via Yahoo! News)

  • Hozzá hasonlóan párja is a médiában dolgozik.

    anna alföldy
    Fotó: RTL

    A Next Top Model Hungary egyik versenyzője, Alföldy Anna boldogabb nem is lehetne, hiszen tavasszal rátalált a szerelem. A Borsnak mesélt a a kapcsolatukról, mivel a kezdeti óvatossága után büszkén vállalja fel a románcukat. Mint mondja, a kedvese teljes mértékben támogatja őt a modellkedéssel kapcsolatban is, sőt inspirálja és segíti is ebben. Első pillanattól fogva úgy érezték, hogy egymásnak szánta őket a sors.

    Korban is tök jól passzolunk, fel is tudok rá nézni, ami nekem nagyon fontos volt, amellett, hogy támogató társat találjak. Szóval nem is kívánhatnék jobbat, és a jövőben is bízom, hogy sokáig együtt maradunk

    – fogalmazott a modell, aki fél év után nagyon biztos a kapcsolatában, így a közös nyaralásuk után a következő nagy lépést is megtették.

    Augusztusban a fél hónapot átnyaraltuk a barátommal, utána pedig együtt elköltöztünk egy nagyobb ingatlanba. Úgyhogy úgy telt el ez a hónap, hogy szinte észre se vettem. Egy kicsit fáradt is vagyok miatta, mert ez elég sok volt egyszerre, de nagyon jó volt emellett.

    A szerelmesek egyébként Olaszországban vakációztak egy hétvégét, utána pedig Portugáliába utaztak: „Gyönyörű volt, csak nagyon fárasztó, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire az lesz, de tényleg aktív túrázás volt. Miután pedig hazajöttünk, már jött is a költözés, rá két napra, szóval még visszarázódni se volt időnk. Természetesen mindezt munka mellett” – tette hozzá.

    Mivel ő is forgatásokon dolgozik, egyikünknek sem idegen ez a világ, és teljes mértékben együtt tudunk működni ezen a téren is. Én is tudom, milyen egy tv-s forgatás, és ő is tudja, milyen egy modellmunka, ami, mondjuk, eltart 10-13 óráig is. Így ez abszolút kivitelezhető a kettőnk kapcsolatában.

  • Egy 52 éves férfi úgy véli, csak bünteti az élet azzal, hogy túlságosan is hasonlít az Aquaman című film sztárjára, Jason Momoára. Ian Wills Facebook-profilja már megsínylette a hajmeresztő hasonlóságot: azért jelentették, mert úgy tűnt, mintha a színésznek adná ki magát és visszaélne a képeivel.

    A wolverhamptoni férfit a rajongók is napi szinten megállítják egy-egy közös fotó és aláírás reményében, míg mások arra vágynak, hogy megérinthessék hosszú tincseit. A férfi úgy meséli, a hasonlóság még magát Momoát is megdöbbentette, amikor 2019-ben találkoztak egy londoni képregény-találkozón. Momoa akkor – Wills elmondása alapján  – csak annyit tudott kinyögni, hogy a férfi akár a dublőre is lehetne, főleg, hogy a tetoválásai is ugyanolyanok.