Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő 66 éves múlt, de sokak szerint elfelejtett öregedni.

    Úgy tűnik, Sharon Stone úszással tartja formában magát. A 66 éves színésznő legalábbis a legutóbbi Instagram-videójában arra utalt, hogy súlyzókkal a lábain szokott úszni medencéjében.

    Az Elemi ösztöncímű filmek sztárját akkor örökítették meg, amikor a medencéből kisétált. Kutyája, francia bulldogja, Bandit is követte, szemet leginkább azonban a színésznő zebracsíkos bikinije szúr.

    Épp befejeztem az utolsó edzésemet az edzőmmel, Kristine Marie-vel, mielőtt elkezdem forgatni a Nobody 2-t Bob Odenkirkkel. Nagyon izgatott vagyok!

    – írta ki a színésznő.

    (via DailyStar

  • Erre nem számítottunk.

    A Sztárban Sztár All Stars harmadik élő showjában Tóth Gabi az Open Stage Aranka szeretlek című paródia-dalával állt színpadra. Az énekesnő ezúttal megmutatta a vicces oldalát, hisz a produkció kedvéért most férfivá kellett átalakuljon, ráadásul nem rejtette véka alá, mennyire élvezi a tájszólásban előadott nótát. A maszkulin külsőt nem vette félvárról Tóth Gabi, akinek szőrös lábait minden zsűritag kiszúrta, Hajós András pedig úgy érezte, mintha a sajátját látná.

    Hogy raktátok rá Gabira az én lábamat?

    – fogalmazott viccesen Hajós, aki a többi zsűritaghoz hasonlóan szakmailag is megvolt elégedve a produkcióval.

  • Egy dologtól tartottak a kezdetektől fogva.

    azsiaexpresszsajatj (88 of 231)
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz aktuális évadát több szereplői is a műsor történetének eddigi legkeményebb szezonjának tartják. Krausz Gábor és Mikes Anna sincs ezzel másképp, erről pedig részletesen a Borsnak számoltak be. Mint fogalmaztak, a való életben sokkal keményebb az Ázsia Expressz, mint amire az ember a tévé előtt ülve számít. Számukra a legnehezebb egyértelműen a szálláskeresés volt, bár a séf több mindentől félt a kiutazásuk előtt: ilyen volt a szálláskeresés, az étel, és a stoppolás.

    Utóbbi két félelmemet hamar el tudtam engedni, viszont a szálláskeresés az hatalmas para. A nap végén hulla fáradt vagy és persze csalódott, hiszen ha be kell kéredzkedned valahová, akkor az azt jelenti, hogy nem szerepeltél túl jól az aznapi futamban. Ehhez jön hozzá, hogy koszos és büdös vagy...

    – kezdte a lapnak Krausz Gábor, akinek véleményén kedvese is osztozott.

    Megjegyezték, ha önmagában éjszakára hajlékot keresni nem lenne elég, ezt sötétben kellett tenniük, hisz a közvilágítás nemigen van a környéken. Az pedig külön stresszes volt számukra, hogy nem tudták milyen helyre, milyen családhoz sikerül végül bejutniuk.

    Megesett, hogy, amikor megmutatták nekünk az egyébként roppant kedves emberek, hogy hol lenne a mi helyünk, elszörnyedtünk. Az ágyon vöröshangyák és csótányok masíroztak. A szoba ablaktalan volt és minimum negyven fok volt. Próbáltuk a családot nem megbántani, hiszen megosztották velünk az otthonukat és ezért hálásak voltunk, de végül a kertben megláttunk egy sátrat és azt választottuk. Mondjuk úgy, hogy a pihentető alvás volt kint a legnagyobb luxus

  • Igen pihentető módja ez az ünneplésnek. 

    Harry herceg vasárnap ünnepli 40. születésnapját, amely kapcsán korábban már arról írtunk, hogy ezen a napon juthat hozzá ahhoz a vagyonhoz, amit még Erzsébet anyakirályné különített el neki. 8 millió fontról, vagyis jelenlegi árfolyamon 3,7 milliárd forintról van szó, ami miatt már önmagában örömmel telibb lehet ez az évforduló a számára.

    Úgy tudni, a királyi sarj a barátai és családtagjai társaságában fogja tölteni a jeles napot, mivel neje, Meghan Markle egy születésnapi partival kedveskedik neki. A PageSix információi szerint az összejövetelt a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban fogják tartani, ahol két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel élnek. Egyes beszámolók szerint pedig ezt követően a herceg elvonul a hegyekbe a közeli barátaival egy hétvégi kiruccanás erejéig.