Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kikerültek az első felvételek az énekesnő esküvőjéről.

    Felgyorsultak az események Elizabeth Grant, azaz Lana Del Rey magánélete körül – az énekesnő szeptember 7-én, Karen Elson modell esküvőjén mutatkozott először nyilvánosan új partnerével, Jeremy Dufrene-nel, majd a hét elején arról számoltak be az amerikai bulvárlapok, a szerelmesek máris kérvényezték a házasságkötési engedélyüket az amerikai szerveknél. A Daily Mail exkluzív felvételei szerint Del Reyék pár órával a dokumentum kézhezkapta után, csütörtökön össze is kötötték életüket.

    A Grammy-díjas előadó szívét egy louisianai idegenvezető rabolta el, aki a New Orleanshoz közeli mocsaras partvidékeken szervez aligátorlessel egybekötött csónaktúrákat. A lap úgy tudja, az esküvőt és az azt követő fogadást is itt, a helyi kikötő mellett tartották, a szabadtéri ceremónián Del Reyt édesapja kísérte az oltárhoz, amelyről videó is napvilágot látott. 

    Del Rey és az egyébként elvált, háromgyermekes édesapa 2019-ben találkozott először egy motorcsónak túrán, ahová a popsztár öt évvel később, idén májusban is ellátogatott. Ezt követően egyre többször látták őket együtt, augusztusban pedig árulkodó felvétel is készült róluk Leedsben, Del Rey viszont ekkor még tagadta, hogy egy pár alkotnának.

  • Többen tapssal jutalmazták szavait, Hadas Krisztát azonban nem hatott meg beszéde.

    Képernyőfotó 2024-09-27 - 9.38.46.png
    Fotó: RTL

    Csütörtök este újabb résszel folytatódott Az Árulók az RTL képernyőin. A kerekasztal ceremónia ezúttal sem volt feszültségtől mentes, Erős Antóniánál pedig el is szakadt a cérna, amikor gyilkos társa, Hevér Gábor Hadas Krisztába fojtotta a szót. Kolléganője védelmére kelve adott hangot nemtetszésének férfi játékos viselkedését illetően.

    „Nagyon kérlek benenteket, hogy ezt a férfi-nő játékot hagyjátok abba. Nekem abból rohadtul elegem van, hogy úgy csináltok, mintha ti leszólhatnátok, vagy beszólhatnátok nekünk – nem szólhattok be, nem szólhattok ilyen stílusban, nem viselkedhettek így velünk. Elég volt, csesszétek meg. Nem utólag kell bocsánatot kérni” – szólalt fel a tévés, amit nőtársai bólogatással, majd tapssal jutalmaztak. A mellette ülő Hadast azonban nem győzte meg mondandójával.

    Azt láttam, hogy mint az osztályfőnökre, úgy néznek rá egy csomóan, hogy „tessék visszajelezni, hogy jól csinálom-e”. Ez a nőjogi beszéd, amivel természetesen az ember egyetért, arra a kérdésre, hogy érveljen a Zoli ellen, megint egy kamu volt. A nők érzelmére akart ezzel appellálni.

  • Tizennégy éve alkotnak egy párt, mely idő alatt az első mosolyszünetet az Ázsia Expresszokozta.

    „Ma 14 éve Muci... pedig 14 gombóc még Feri bácsi sóskafagylaltjából is sok, nemhogy belőlem!?” – kezdte legutóbbi bejegyzését Dietz Gusztáv, aki évfordulójuk alkalmából üzent feleségének, Laky Zsuzsinak. A volt MMA-harcos sorai egy szerelmi vallomással is felérnek; ebből kiderül, hogy az egykori szépségkirálynővel való kapcsolatáért sosem volt még annyira hálás, mint most. Az egykori ketrecharcos ezt azt követően szögezte le, hogy nemrég bevallották: első mosolyszünetüket az Ázsia Expressz című kalandreality eredményezte.

    „Ezzel együtt a mai napig azt érzem, hogy állandóan hozzád kell hogy érjek valahol, hogy meg kell hogy öleljelek, hogy akarom még csókolni a szád! Lehetek hangos, sőt otromba is voltam már sokszor igaz.. de Te pontosan tudod ki vagyok én és hogy milyen is vagyok valójában és hidd el nem kell ezt nekünk megmagyarázni igazából senkinek, legfőképpen vadidegeneknek nem! Szeretem minden rezdülésedet.. a vágyaidat és a félelmeidet egyaránt.. a szépségedet, minden apró szépséghibáddal együtt.. az Anyádat, az Apádat, a Gyermekeinkkel és a Kutyánkkal együtt szeretlek úgy ahogy vagy! Próbálok közben kibeb*szott romantikus is lenni, de tudom hogy sokszor nem megy!

    Hálás vagyok az életnek igazából minden veled töltött percért, minden örömünkért, nehézségünkért.. minden boldog pillanatunkért, sőt minden elvesztegetett percért akár, amit egymás nélkül töltöttünk Muci ebben az életben! Köszönöm hogy egyáltalán a világon vagy és hogy mostmár Ti jelentitek számomra az egész világot! Sosem volt még minden ennyire egyértelmű szamomra és sosem voltam még ennyire hálás mindezért! Értelmet adtál az életemnek és két gyönyörű Gyermeket.. akikért még a síron is túl imádni foglak külön-külön is! Szerelmes vagyok beléd Muci a mai napig, mégha nem is vagyok tökéletes és ha jobb ember szeretnék lenni, már az is csak miattatok van!

    – szögezte le Dietz.

     Dietznek Laky reagált is.

    Muci, Mi egyek vagyunk! Te vagy a másik felem! Sajnos téged sokan félreértenek. De a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy mennyire erős az a kapocs ami közöttünk van.

  • Az ilyesmi nagy dolog a mai világban.

    Rácz Jenő a minap arról számolt be a közösségi oldalán, hogy egy kis figyelmetlenség és a fáradtság miatt a pénztárcáját és iratait is sikerült elhagynia. A Michelin-csillagos séf úgy meséli, táskáját, amelyben közel 1 millió forint is lapult, az autója tetejére tette indulás előtt – ez okozott később gondot.

    Dóri [Rácz-Gyuricza Dóra, a séf felesége – a szerk.] utánam szólt, hogy Kamilla [a séf kislánya – a szerk.] meg akar ölelni indulás előtt. Kiugrottam az autóból, a táskámat az autó tetejére tettem. Amikor visszaszálltam, otthagytam, mint aki jól végezte a dolgát, olyan fáradt voltam, és elindultam. A harmadik-negyedik kanyarban le is repülhetett a pénztárcámmal együtt, ami tele volt pénzzel és iratokkal

    idézte a Blikk Rácz szavait, akinek szerencséje volt: a táskát két fiatalember találta meg, akik úgy döntöttek, inkább a becsületességet választják, s visszaadják Rácznak a holmijait.

    A séf aztán a közösségi oldalán fotót is mutatott a becsületes megtalálókról.

    „A képen látható srácok voltak, akik megtalálták az elhagyott táskámat, amiben közel 1 millió forint volt... ők a pénz helyett a becsületet választották és hiánytalanul kaptam vissza a táskámat! Nagy dolog a mai világban, minden tiszteletem az övék! Meghívtam őket a Rumourba egy vacsorára a hálám jeléül! Bravo srácok” – tudatta a közösségi oldalán a séf.