Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Szerencsekerék háziasszonya egy igazi paradicsomi helyre utazott újdonsült férjével, Benjáminnal.

    Sydney van den bosch szeptember végén hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Kaszás Benjáminnal. A Szerencsekerék szerencselánya a Balatonnál fogadott örök hűséget a teniszedzőnek, akivel azóta egy igazi paradicsomi helyen, a Maldív-szigeteken töltik mézesheteiket.

    A 2014-es Miss Earth Hungary győztese a nászútján sem hanyagolja népes követőtáborát: sorban osztja meg a lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb felvételeket romantikus napjaikról.

    Mi összetartozunk

    – írta Sydney van den Bosch eredetileg angolul a lapozható bejegyzésében, amely ide kattintva érhető el.

  • A Sztárban sztár legújabb évadának köszönhetően záporoznak az ajánlatok az énekeshez.

    peter sramek (2)
    Fotó: TV2

    Peter Srámek hétről hétre kápráztatja el a nézőket produkcióival a TV2 Sztárban Sztár All Stars című műsorában. A 31 éves énekesnek még Zámbó Krisztiánnal is sikerült rendeznie viszonyát a színfalak mögött, és azóta szoros barátságot kötöttek egymással. Most azonban a Borsnak azt is elárulta, hogy a műsornak köszönhetően számos üzenetet, szerelmes leveleket kap a női rajongóitól. Megjegyezte, bár eddig sem panaszkodott, de ez most már „tényleg őrület”.

    Nagyon sokan azért írnak, mert tetszett a produkcióm, de a legtöbben szeretnének velem találkozni, megismerkedni velem, közös fotót, dedikálást. Nem mondom, ezek a levelek nagyon jólesnek, hálás vagyok érte! Olyan rajongóim is vannak, akik pedig úgy látszik, életre szóló Srámeket szeretnének, mert magukra tetováltatják az aláírásomat, vagy egy dalomból egy részletet

    – magyarázta az énekes, aki számára a mai napig elképesztő, hogy valaki miatta ilyenre is képes.

    Nekem már ez is elég szürreális, főleg, amikor jönnek és megmutatják a végeredményt. De a legkeményebb, hogy egy édesapa felajánlotta a lányát, aki nagy rajongóm, hogy akár feleségül is vehetem...

    A vágsellyei születésű énekes ugyanakkor megjegyezte, sosem élne ezekhez hasonló ajánlatokkal, de azt sem tagadja, hogy volt már olyan  szimpatikus rajongója, akivel elment vacsorázni. Azt viszont sosem hagyja, hogy a partnere fizessen, ebben régimódinak tartja magát.

  • Közösségi oldalán jelentkezett be az Amerikában élő tévés.

    118004789 2039647156166266 6465217741549458689 o
    Fotó: Gombos Edina / Facebook

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, ötös, vagyis a legveszélyesebb kategóriába lépett a Milton hurrikán, ami az alig két hete pusztító Helene hurrikán után a következő természeti katasztrófa, amely lecsap az Egyesült Államokban a floridai partoknál. A veszélyes természeti jelenség szerdán érhet az említett térségbe, ahol az Aktív egykori műsorvezetője, Gombos Edina is él férjével és két gyermekével már közel tíz éve. Arról, hogy hogyan készülnek fel hurrikánra, közösségi oldalán mesélt a korábbi tévés:

    Újabb hurrikán érkezik, ami már csak azért is meglepő, mert ugye alig tíz nappal ezelőtt Florida nyugati oldalát, még inkább Észak-Karolina egyes részeit teljesen átrendezte a Helene hurrikán. Ez a mostani Milton más útvonalon halad majd, bennünket is érint

    – kezdte Instagram-videójában Gombos, majd így folytatta:

    Van három napunk felkészülni rá, épp most már a benzinkútnál vagyok, megtankolom az autómat, ez is a felkészülés része. Hogy hogyan zajlik ez az egész ilyenkor, azt majd megmutatom nektek a következő videómban, mert hogy óráról órára közvetítem majd az eseményeket. Úgy láthatjátok majd a felkészülésünket, azt is, amikor megérkezik a hurrikán. És amikor elvonult, akkor kimegyek a városba szétnézni, hogy mit hagy maga után.

    (via 24.hu)

  • Alig néhányan maradtak már csak versenyben.

    Egyre csak fogyatkozik a társaság Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, melynek hétfői adásában Bíró Bea és Hevér Gábor gyilkospárosa megölték Megyeri Csillát. A nap hátralévő részében egyikük sem keveredett gyanúba, így az esti kerekasztal szertartáson bátran merhettek másokat vádolni. 

    Vályi István a legutóbbi magánakciójának köszönhetően előlépett az elsők közé a gyanúsítottak sorában, de még így is Hermányi Mariann bűnösségében bíztak a legtöbben, ezért végül őt szavazták ki a műsorból. A színésznő utólag bevallotta, megrendítő volt számára a játék, de büszke arra, hogy mindent megtett azért, hogy „ellenszélben is legtovább hajózzon”.

    Drága árulók! Nagyon köszönöm nektek ezt a játékot, mert ti tanítottátok a legtöbbet arról, hogy hogyan működik egy társadalom, hogyan működnek az emberek, hogyan működöm én. Ti kiválasztottatok egy szerepre engem, ami nem volt hálás. Ez azt jelenti, hogy én voltam a pajzsotok. Kemény, kemény játék volt, de köszönöm nektek. Illetve drága ártatlanok, azt kívánom nektek, hogy egyszer majd, amikor a fejetek befejezi a forgást, akkor az arcotok ismét előre néz majd. Ártatlanok, eggyel kevesebben vagytok

    – mondta a búcsúbeszédében Hermányi Mariann, majd maga mögött hagyta a döbbent társaságot.