Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Gőzerővel gyakorol a Dancing with the Stars startjára az 5. évad egyik sztárszereplője, Hosszú Katinka. Az olimpikon Suti András oldalán lép majd parkettre, próbáik pedig minden bizonnyal remek hangulatban telnek, legalábbis erről árulkodik az úszónő nemrég közzétett táncos videója, amelyen közösen ropnak el egy TikTok-koreográfiát.

    Ígérjük, komolyan is készülünk az első adásra

    – írta posztja mellé Hosszú, akit október 26-tól követhetnek majd a nézők a TV2 műsorában. Ellenfelei között lesz többek között Szabó Zsófi, Whisperton és Kucsera Gábor is.

  • Már fiatalon tudta, a színpadon a helye.

    Őszintén mesélt karrierje kezdetéről Rúzsa Magdi, aki egész fiatalon határozta el, hogy énekesnő szeretne lenni. Még kiskamaszként kezdett el érdeklődni a zene iránt, ekkortájt már visszajelzéseket is kapott hangi adottságairól.

    „Az első alkalommal, amikor úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam közönség előtt, felálltam a színpadra és láttam a hatást, amit kiváltok, abban a pillanatban megfogalmazódott bennem, hogy nekem itt a helyem és ez az” – kezdte Rúzsa, hozzátéve: első arénakoncertjekor érezte azt, sikerült, teljesült az álma. Persze a felemelő pillanatok mellett a hullámvölgyekből is kijutott neki bőven.

    „Sok nehéz pont volt a karrieremben, sok olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hogy vége van és itt most meg fog állni az egész. De azután mindig jött egy másnap, ami továbblendített, mindig egy újabb ihlet. De aztán idővel a rossz pillanatokat is elengedtem, hagytam, hogy jöjjenek, mert azon kaptam magam, hogy inspirálnak. Hoztak nekem ezek a pillanatok egy olyan csak azért is megmutatom érzést, amitől jöttek a dalok egymásután.

    Tehát nekem sokszor kellett ez a pillanatnyi lelki padló, ahhoz, hogy jöjjön még egy érzés, még egy gondolat és nagyon gyorsan, általában egy-két héten belül ezekből dalok is lettek.

     Szóval inspirációként kellettek ezek a lelki hullámok, de egyébként sosem voltam ez a nagyon padlón lévő típus” – idézte a Megasztár7. zsűrijének szavait a Bors.

  • Megszületett a szépségkirálynő első gyermeke.

    Gólyahírrel jelentkezett be Instagram oldalán Horváth Cintia: október nyolcadikán életet adott első gyermekének.

    Örömmel osztjuk meg, hogy megszületett kisfiunk, Batik Benett 3190 grammal és 52 cm-rel! Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat. Hálásak vagyunk, hogy átélhetjük

    – írta kisfia apró kezét ábrázoló fotói mellé az egykori szépségkirálynő, aki még májusban osztotta meg a nagyvilággal várandóssága hírét. A baba születéséhez rajongói mellett többek között Dukai Regina, Epres Panni, Kulcsár Edina, Rubint Réka és Vasvári Vivien is gratulált.

  • Elmondta, mivel foglalkozna, ha nem táncosnő lenne.

    Stana Alexandra a Storynak adott interjút, melyben eddigi pályafutásáról és jövőbeli terveiről mesélt. Mint ismert, a TV2 Dancing with the Stars című műsor hozta el az országos ismertséget a táncosnőnek, aki a mai napig hálás is emiatt. Kevesen tudják róla viszont, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy épp a táncra tett fel az életét.

    „Egészen kisgyerek koromtól kezdve ott voltam a táncteremben, színházban, tornateremben, mert édesanyám koreográfusként dolgozott. Nekem ő hatalmas példakép az életemben” – árulta el a lapnak Stana, aki azt is elmondta, hogy a gyermekkori önmagának leesett volna az álla, ha előre tudja, milyen sikereket ér el.

     Kissé lusta gyerek voltam, nem voltam igazán kitartó. Mindig csak azt csináltam meg ami könnyen ment, úgyhogy a gyermekkori énem igazán büszke lenne a kitartásomra, és arra, hogy végigjártam ezt az utat.

    Bár a táncosnő rendkívül jól érzi magát a munkájában, de arra is felkészült, ha nem így alakult volna az élete.

    Ha nem táncos lennék, akkor pszichológusként dolgoznék. Szeretek emberekkel foglalkozni, mások problémáit megoldani, illetve megpróbálni segíteni nekik.

    – fogalmazott Stana Alexandra, akinek nagy álma valóra, ha jövőben műsorvezetőként is kipróbálhatná magát.