Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőfotó 2024-10-12 - 10.25.13.png
    Fotó: youtube

    Nagyszülői örömök elé néz hamarosan Eminem, aki egy héttel ezelőtt, Temporary című új száma megható videóklipjében fedte fel lánya várandósságát.

    Hailie Jade Scott és férje, Evan McClintock jövő tavaszra várják első gyermeküket, a kicsi nemét pedig most podcastműsorukban fedték fel a rajongók előtt. A 28 éves kismama egy lufit pukkasztott el legutóbbi adásuk végén, ami kék konfettivel volt megtöltve, így jelezve, fiút hord a szíve alatt.

    Vadászni jön majd velem, golfozni jön majd velem! Lesz egy kis haverom!

    – idézte férje reakcióját Scott.

  • Szoros volt a küzdelem.

    Bár az időjárás nem volt kegyes, izgalmas véghajrával fejeződött be péntek este az Ázsia Expressz 5. évada – a műsor képzeletbeli dobogójának legfelső fokára végül Sáfrány Emese és Béres Anett állhattak. A két barátnő ezzel nem csak történelmet írt a reality első női győztes párosként, de 15 millió forintot is hazavihettek a hat hetes küzdelem után.

    „Életünk egyik legjobb pillanata volt, sokáig fel sem fogtuk. Mi egészen az utolsó hétig nem gondoltunk a győzelemre, csak mindig az adott hétre fókuszáltunk és lépésről lépésre haladtunk. Hullámzó volt a teljesítményünk, amikor Taiwanra értünk, akkor jöttünk igazán bele. Ott már kiismertük egymást erősségeit, illetve kitanultunk mindent, ami segített minket a játék során. Ennek pedig meg is lett az eredménye” – mesélte a Blikknek Béres, aki elfelezte partnerével a fődíjat, a pénz saját részét pedig vállalkozásába fektette.

    „Magamat is megleptem, hogy mennyire jól bírtam a feladatokat, pedig az ápolóim is aggódtak értem, amikor látták, hogy szerepelni fogok, és most is folyamatosan írnak, hogy nem hiszik el, miket csináltam” – árulta el a két évvel ezelőtti, súlyos balaestéből felépült szereplő, aki barátnőjével Krausz Gábort és Mikes Annát utasította maga mögé az utolsó küzdelemben. A játék harmadik helyezettjei Dárdai Blanka és L.L. Junior lettek.

    via TV2

  • Minden jól áll a szupermodellnek.

    Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly júliusban keltek egybe meghitt, családi körben a világhírű magyar modell szüleinek birtokán, Ceglédbercelen. A friss házasok egyik bejegyzésükben elárulták, terveznek egy nagyobb esküvőt is tartani majd Kaliforniában.

    A magyar szupermodell ezúttal megmutatta, hogy éjsötét fekete ruha is tud izgalmas lenni, és elütni a hétköznapoktól. Közösségi oldalán két két lélegzetelállító fotóval kápráztatta el rajongóit, a viseletek pedig kétségkívül egy letisztult eleganciát kölcsönöznek neki. Íme: