Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Készen áll újra ringbe lépni.

    A Sztárbox legutóbbi adásában kiderült, hogy Miller Dávid számára véget ért a verseny, orrtörése miatt nem tudja vállalni a küzdelmet Horváth Tamás ellen. Miller helyére közös egyeztetés után Sárközi Ákos, Horváth előző ellenfele fog beugrani, így a séf és az énekes ismét összemérheti az erejét – ezúttal azonban már a szuperdöntőbe jutás lesz a tét.

    Azt gondoltam, hogy mindenféleképpen, már az ő tisztelete miatt is ringbe kell szállnom, hogy legalább egy olyan színvonalas mérkőzést tudjunk tolni a Tomival, mint az első mérkőzésben. És ezzel is azelőtt adózzunk mindenféleképpen, hogy mi bármikor visszavárjuk Dávidot a ringbe

    mondta a Fókusz kamerájának a sztárséf, hozzátéve: az első mérkőzésük minden pillanatát élvezte, és sikerült bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám.

    Nem szoktam saját magamat fényezni, de nagyon jó volt azokat a visszajelzéseket hallgatni, olvasni, hogy igen, tudtam motiválni az embereket. Jó volt látni, hogy ennyi idősen is fel tudom venni a kesztyűt bárkivel ilyen szempontból, és a szívem visz előre. Így én már maximálisan boldog vagyok azzal, amit elértem.

    Sárközi azt is elmesélte, mi miatt döntött úgy, hogy újra megméretteti magát Horváth Tamással. Mint fogalmazott, szeretne még fókuszáltabban lenni a szorítóban, és ezt várja ellenfelétől is. Az összecsapás győztese pedig már a szuperdöntőben fog bokszolni a súlycsoport bajnoki övéért.

  • Erre senki sem számított.

    DSC 5487
    Fotó: TV2

    Hétfőtől a TV2 újra a képernyőre tűzi a Kőgazdag fiatalok című realityt, melynek szereplői szombat este a Sztárban Sztár All Stars színpadán is feltűntek. Psg Ogli és Bárány Aurél adták elő a Csak a szoki című dalukat, majd a  többiek is csatlakoztak hozzájuk a produkcióhoz. PSG Ogli egyébként korábban már jelentkezett versenyzőnek a Sztárban Sztár leszek!-ben, de akkor nem juttatták tovább, ami miatt még mindig neheztel az akkori zsűritagokra.

    Szerintem nagyon jól szerepeltem, és ez azon is látszik, hogy a zsűrinek a hibája volt, mert akkor tényleg csak jelentkezőként jöttem, most meg sztárfellépőként lépek fel itt. Azért ez a nem mindegy, nem? Szóval innen is látszik, hogy ők hibáztak!

    – jelentette ki a színpadon Tilla érdeklődésére a TikTok-sztár, akit a műsorvezető szerint „ha kidobnak az ajtón, visszamászik az ablakon”.

    (via 24.hu)

  • Imádta őt a közönség és a zsűri.

    Az idősebb korosztály is meghódította az X-Faktor válogatóját. Szombat este a 89 éves Etelka néni, az RTL-es tehetségkutató műsor legidősebb versenyzője megkapta Gáspár Lacitól az X-Faktor nagyi címet. A hölgy elmondta, hogy azért jelentkezett a műsorba, mert szereti a zsűritagokat, illetve a szülei emlékére szeretné elénekelni a Debrecenben voltam, Nagyerdőben jártam című dalt.

    Most meg a férjem ment el, úgyhogy itt maradtam egyedül, 85 éves volt. Hat évig voltunk együtt

    – válaszolta Majka kérdésére Etelka néni, aki hozzátette: már ötször volt férjnél élete során.

    Bár a zsűritagok idáig voltak az idős versenyzőért, végül nem juttatták tovább. Ezt azonban Etelka néni nem bánta, hiszen elsősorban azért jött, hogy produkciójával felléphessen az X-Faktor színpadán.

  • A Nyerő Páros című műsorban tűnik fel az üzletember a párjával.

    RTL NyeroParos VisvaderPalacsikLilla VisvaderTamas141340
    Fotó: RTL

    Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla is harcba szállnak a 2024-es Nyerő Páros címért. A vállalkozó bevallotta, hogy olykor kötekedő is tud lenni, ennek ellenére utál haragot tartani, és úgy érzi, mindig ő kezdeményezi a békülést. 

    „A Lilla nagyon burkolt, zárkózott. Valójában kevés embert enged be a bizalom körébe: tényleg csak a két gyerek, én, meg a két kutya. De értük aztán tűzön-vízen át. Engem egy időben zavart, mert aggódtam is amiatt, nehogy unatkozzon, mert nekem sokszor igényem van egy minimális énidőre” – kezdte az RTL kamerájának Visváder.

    Palácsik elmondta, hogy férje imád órákon át csevegni a barátaival telefonon, de ő például nem tudna ennyi mindenről elbeszélgetni a barátnőivel.

    Bennem szerintem még az, ami nem jó, hogy nem tudok egyszerre több felé figyelni. A gyerekeknél is ezzel vannak problémáim, hogy ha egyszerre csak egy gyerek van velem, akkor tök jól el vagyok vele, de aztán amikor a kettő ordít egyszerre... akkor már azt sem tudom, mit csináljak, és teljes a káosz.

    Az üzletember megjegyezte, tisztában van vele, hogy nehéz a természete. Mint fogalmazott, ez fajta erőteljesség a jóban is nagyon erősen jön ki, és a rosszban is: Tudok hisztérikus, kötekedő lenni. Viszont amire büszke vagyok, hogy utálok haragot tartani, és én nagyon kezdeményező vagyok.” – tette hozzá.