Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jennifer Garner nagyra értékeli a farmereket, erről pedig közösségi oldalán is posztolt, miután az Egyesült Államokban október 12-én ünneplik a nemzeti gazdanapot. A Deadpool & Rozsomák című mozifilm 52 éves sztárja számos felvétellel mutatta be, hogy mennyire közel áll hozzá ez a fajta életvitel, hiszen családja a mai napig birtokolnak egy földterületet Oklahomában, amelyet a nagyszülei 1936-ban vásároltak. – írja a People.

    A legelső videóban Garner egy játéktraktoron látható, miközben kék farmer overallt visel, és közben a mögötte levő kis utánfutón egy csirkét szállít. A madár azonban megunja, hogy furikázzák, és felröppent a színésznő hajába, aki ettől felsikolt, majd előre dől, hogy lerázza magáról. „Ennyire azért nem szeretem a csirkéket” – jegyezte meg viccesen.

    A gazdák az országunk szívei. Boldog nemzeti gazdanapot! Szeretettel a legnagyobb rajongótok, Jen gazda

    – írta bejegyzésében a színésznő.

  • Nagy meglepetésben volt részük.

    Péntek este Magyarország–Hollandia 1–1-es döntetlen játszott, így magyar labdarúgó-válogatott megszerezte az első gólját és a második pontját is a Nemzetek Ligájában. A remekül küzdő hazaiak Sallai Roland góljával jutottak vezetéshez a 32. percben, amit a 83. percben Denzel Dumfries egyenlített ki az akkor már emberhátrányban futballozó holland csapatból.

    A mérkőzést követőn napon Széki Attila Curtis osztott meg néhány képet a közösségi oldalán, melyeken a kisfia, Doncsi látható a magyar válogatott játékosaival. 

    HAJRÁ MAGYAROK! Felejthetetlen élmény volt ez a mai nap

    – írta bejegyzésében az újpesti rapper.

  • Készen áll újra ringbe lépni.

    A Sztárbox legutóbbi adásában kiderült, hogy Miller Dávid számára véget ért a verseny, orrtörése miatt nem tudja vállalni a küzdelmet Horváth Tamás ellen. Miller helyére közös egyeztetés után Sárközi Ákos, Horváth előző ellenfele fog beugrani, így a séf és az énekes ismét összemérheti az erejét – ezúttal azonban már a szuperdöntőbe jutás lesz a tét.

    Azt gondoltam, hogy mindenféleképpen, már az ő tisztelete miatt is ringbe kell szállnom, hogy legalább egy olyan színvonalas mérkőzést tudjunk tolni a Tomival, mint az első mérkőzésben. És ezzel is azelőtt adózzunk mindenféleképpen, hogy mi bármikor visszavárjuk Dávidot a ringbe

    mondta a Fókusz kamerájának a sztárséf, hozzátéve: az első mérkőzésük minden pillanatát élvezte, és sikerült bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám.

    Nem szoktam saját magamat fényezni, de nagyon jó volt azokat a visszajelzéseket hallgatni, olvasni, hogy igen, tudtam motiválni az embereket. Jó volt látni, hogy ennyi idősen is fel tudom venni a kesztyűt bárkivel ilyen szempontból, és a szívem visz előre. Így én már maximálisan boldog vagyok azzal, amit elértem.

    Sárközi azt is elmesélte, mi miatt döntött úgy, hogy újra megméretteti magát Horváth Tamással. Mint fogalmazott, szeretne még fókuszáltabban lenni a szorítóban, és ezt várja ellenfelétől is. Az összecsapás győztese pedig már a szuperdöntőben fog bokszolni a súlycsoport bajnoki övéért.

  • Erre senki sem számított.

    DSC 5487
    Fotó: TV2

    Hétfőtől a TV2 újra a képernyőre tűzi a Kőgazdag fiatalok című realityt, melynek szereplői szombat este a Sztárban Sztár All Stars színpadán is feltűntek. Psg Ogli és Bárány Aurél adták elő a Csak a szoki című dalukat, majd a  többiek is csatlakoztak hozzájuk a produkcióhoz. PSG Ogli egyébként korábban már jelentkezett versenyzőnek a Sztárban Sztár leszek!-ben, de akkor nem juttatták tovább, ami miatt még mindig neheztel az akkori zsűritagokra.

    Szerintem nagyon jól szerepeltem, és ez azon is látszik, hogy a zsűrinek a hibája volt, mert akkor tényleg csak jelentkezőként jöttem, most meg sztárfellépőként lépek fel itt. Azért ez a nem mindegy, nem? Szóval innen is látszik, hogy ők hibáztak!

    – jelentette ki a színpadon Tilla érdeklődésére a TikTok-sztár, akit a műsorvezető szerint „ha kidobnak az ajtón, visszamászik az ablakon”.

    (via 24.hu)