Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ettől tartottak.

    Kucsera Gábor szombat este, a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adásában egy lendületes szamba produkcióval lépett a parkettre táncpartnerével, Stana Alexandrával. A világ- és Európa-bajnok kajakozó nem titkolja, enyhe lámpalázzal küzdött, s bár a nem repkedtek a magas pontszámok a zsűritől, mégis rengeteg dicsérő szóval illették a párost produkciójuk miatt.

    Kucserának a stúdióból szurkolt felesége, Tápai Szabina és kisfia, Beni is, aki kissé ki is akadt a kevés pontszám miatt. 

    „Nagyon élvezte, integetett, szurkolt. Mondta, hogy »mit képzel magáról a zsűri, hogy jaj téged lepontoztak, te voltál a legjobb«, úgyhogy megváltozott a véleménye és ez a legfontosabb” – mesélte nevetve Kucsera femcafé.hu-nak, majd felesége is értékelte a produkciót.

    Előzőleg is láttam már a próbákon, vagy akár a kamerapróbán. Szerintem most sikerült a legjobban, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Egy kicsit attól féltünk, hogy esetleg itt a közönség előtt majd nem fog annyira menni, de ezt le tudta küzdeni

    – árulta el a lapnak Tápai Szabina.

  • Fantasztikus volt a közös munka.

    Liam Neeson hamarosan Pamela Anderson oldalán fog szerepelni a Csupasz pisztoly remake-jében. A korábban Leslie Nielsen nevével fémjelzett franchise-t újra beindító mozinak az északír színész lesz a főszereplője, aki olyan mozifilmekben csillogtatta meg tehetségét, mint a Schindler listája, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, vagy a Batman: Kezdődik. Neeson legutóbbi interjújában egy szerelmi vallomással felé dicséret mondott az egykori Baywatch szőkeségéről.

    Pamelával kapcsolatban először is azt tudom mondani, őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen fantasztikus vele dolgozni. Őszintén, nem tudom eléggé magasztalni őt. Csak bejön és elvégzi a munkát. Vicces és nagyon könnyű vele dolgozni. Fantasztikus lesz a filmben

    – mondta a Page Six-nek Neeson, akiről a színésznő is csak csupa pozitív dolgot tudott elmondani.

    A legjobbat hozza ki belőled... Tiszteletteljes, kedves és rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Abszolút megtiszteltetés volt vele dolgozni

    – áradozott Pamela Anderson.

  • Aki szeretne a szomszédjuk lenni, az szóljon a séfnek.

    Rácz Jenő a minap azt újságolta el követőinek az Instagram-oldalán, hogy új hobbiba kezdett, ami nem más, mint a lakásfelújítás. A Michelin-csillagos séf ugyanis nemrég új ingatlant vett Törökbálint előkelő helyén, a Tükörhegyen, a lakást saját ízlésük szerint rendezhetik be feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával.

    Hozzáteszem, nagyon sok másik ingatlan elérhető és megvásárolható, úgyhogy aki most szeretne a szomszédunk lenni, az szóljon, és intézkedek

    – viccelődött a séf, hozzátéve, mindent dokumentálni fog az átalakításról.

    Lakberendezés 3,2,1 indul. Nagyon nagy izgalmakkal indulok neki ennek a projektnek. Napról napra egyre nagyobb fejlődésen megy keresztül az ingatlan, most értünk a »játék« fázisba, ahol kreatív megoldásokkal berendezzük az ingatlanunkat.

    Rácz kommentben az egyik követője kérdésére azt is elárulta, miért nem családi házat vett.

    „Kinek mi...!? Sok olyan ember van, aki nem akar kertet meg folyamatos problémákat a ház karbantartásával. Ha pedig szingli dolgozó elfoglalt emberekről vagy kis családokról beszélünk, akkor nem mindig indokolt a nagy ház. Mindenki mást keres.”

  • Nem lett szép vége a produkciónak, ami miatt a Kőgazdagok fiatalok sztárja bőven kapott kritikát. Ördög Nóra elmondta: az előadásban több volt az arc, mint a tánctudás.

    Képernyőkép 2024-10-27 085319.png
    Fotó: TV2

    Szombat este mindenki táncolt a TV2-n, elstartolt ugyanis a Dancing with the Stars című show-műsor ötödik évada, melyben a Kőgazdag Fiatalok – Rich Kids Hungary sztárja, PSG Ogli, azaz Papp Olivér is szerepel, aki saját bevallása szerint a diszkón kívül eddig még sehol sem táncolt.

    Az internetes celeb a Maneskin slágerére paso doblézott partnerével, Szőke Zsuzsannával, s bár érezhető volt, hogy a fiatalember komolyan vette a felkészülést, a produkciót azonban egy kisebb bakival zárták. A tehetős tiktoker ugyanis elejtette táncpartnerét, nem jött össze az utolsó emelés.

    Szőke Zsuzsanna a produkciójuk értékelésekor kiemelte: a próbákon az emelés mindig sikerült nekik. Végül ők kapták a legkevesebb pontszámot a zsűritől, mindössze 15 pontra értékelték produkciójukat, melyről PSG Ogli elmondta:

    Jól éreztem magam, élveztem az egészet. Az utolsón kívül szerintem jó volt az egész. [...] Nem tudom, az miért nem sikerült, pedig kizártam mindent, csak a táncra koncentráltam.