Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Südi Iringó nevét egy ország ismerhette meg 2006-ban, amikor először tűnt fel a Szombat esti láz című táncműsorban. A fiatal tehetség Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor táncpartnere is volt, most hétvégén pedig közel tíz év kihagyás után visszatért a képernyőre.

    Mint kiderült, igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és a börtönből nemrég szabadult Galambos Lajos számára nem engedélyezték a Dancing with the Starsban való szereplést, így a TV2-n jelenleg is futó Séfek séfe csapatát erősítő Vomberg Frigyes vette át a mulatós sztár helyét, akinek Südi Iringó lett a párja.

  • Véleménye szerint mindent megtettek a továbbjutásért.

    Szombaton kezdetét vette a Dancing with the Stars 5. évadának első adása, ahol ezúttal is tíz páros lépett a táncparkettre. Az este végén egy duótól azonban búcsút kellett vegyenek a többiek, így a szavazatok eredményeképpen Kamarás Norbertnek és Sebesi Daniellának ért véget a műsor. A DWTS első kieső párosának tagjai a Mokkában számoltak be érzéseikről.

    Hát ezzel a produkcióval, hogy ha a hatodik, hetedik adás is lenne, szerintem akkor sem lenne fair kiesni. Tényleg így visszanézve magunkat is, igazából semmit nem csinálhatnánk jobban. Nagyon sokat gyakoroltunk rá, tényleg rengeteget próbáltunk

    – magyarázta Kamarás, akinek táncpartnere is sajnálta, hogy hamar véget ért számukra a műsor.

    Sebesi Daniella kiemelte, rengeteg pozitív kommentet kaptak, véleménye szerint örülhetnek annak, hogy olyan produkciót sikerült a táncparketten előadniuk, amit az emberek élveztek.

    Nincs bennünk egyáltalán hiányérzet, mert maximálisan odatettük magunkat, és ez egy olyan produkció, amire büszkék lehetünk. Ha lenne okunk magunkat valamiért ostorozni, nem is tudom, hogy azt fel tudnám-e egyáltalán dolgozni. Hogy miért nem koncentráltam jobban, miért nem próbáltunk még egyszer, vagy még többet, de szerencsére ilyen nincs

    – jelentette ki az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, hozzátéve: mindent megtettek a továbbjutásért, ez most nem rajtuk múlott. Sebesi hivatásos táncosként úgy látja, rendkívül erős az idei mezőny, így érdekes produkciók várhatók még a továbbiakban. 

  • Videón az őszinte reakciója.

    Nem mindennapi dologra szánta rá magát aDancing with the Starsötödik évadának első élő adása után Ördög Nóra. A showműsor zsűrijének tagja vasárnap méregtelenítésként szaunázott és a hideg Balatonban is csobbant egyet, amelyet az Instagram-oldalán közvetített is. A tévéshez a férje, Nánási Pál és két közös gyermekük, Mici és Venci is csatlakozott. 

    Vasárnapi méregtelenítés: szauna+csobbanás a Balatonban #dancingafter

     – írta videójához Ördög Nóra, akinél kisfia és férje is jóval tovább tűrte a hideg vizes mártózást.

    Korábban Trokán Nóra is jelentkezett hasonló fotóval az Instagramján, a színésznő azonban decemberben vállalta be a balatoni csobbanást. 

  • A zsűrit is meglepetésként érte, hogy az énekes testvére jelentkezett a műsorba.

    horvath tesok
    Fotó: RTL

    Horváth Tamás és testvére, Jankó 15 évvel ezelőtt a Csillag születik című műsorban mutatták meg a tehetségüket, ám az idősebbik testvér akkor nem jutott be az élő show-ba. Most viszont úgy érezte, hogy elérkezett az ő ideje, és az X-Faktor válogatóján szeretett volna bizonyítani a mentoroknak. Majkáék ugyanakkor nem voltak elragadtatva a testvér produkciójától, aki a szerencsehozó dzsekijében adta elő saját szerzeményét.

    „Nem egy tigris ez a dal, de te szerezted, és ez is te vagy, ahogy mondtad. Nekem ez egy ilyen mondókás éneklés volt, nem fogott meg” – mondta Gáspár Laci, miután leállította a produkciót.

    „Szimplán nem egy fantáziadús dal, nem volt benne egy olyan dallam, szöveg vagy ritmika, ötlet, ami picit is kitüremkedik az átlagból. Sokkal jobban élvezi a produkciót, mint mi” – fogalmazta meg véleményét Valkusz Milán, akinek szavaival nem értett egyet a versenyző, mivel szerinte igenis lenne helye a tehetségkutatóban. Megemlítve, hogy aznap ünnepli a születésnapját, még egy esély kért a mentoroktól Horváth.

    Egyáltalán nincs olyan képességed, ami megengedné azt, hogy továbbvigyünk ebben a műsorban. Ha valaki, én aztán tényleg nem szeretnélek megbántani, mert a tesóddal rettentő jóba vagyok, és nagyon szeretem. És miatta is mondom ezt a dolgot

    – jelentette ki Majka, majd zsűritársaival végül nem juttatták tovább a versenyzőt.