Orbán dupla fellépéseket is vállal

2004.11.23. 14:43
Nagy véghajrába kezd Orbán Viktor a december 5-i népszavazás előtti héten. Az Index információi szerint a Fidesz elnöke a kampány utolsó napjaiban 12 helyszínt érintő országos körútra indul.
Feszített tempóban fejezi be a decemberi népszavazás előtti kampányt a Fidesz elnöke.

Dupláznak

Az Index információi szerint a referendumot megelőző időszakra Orbán Viktor több esetben napi két nyilvános szereplést is vállalt, hogy vidéken is kifejthesse álláspontját a kettős állampolgársággal és az egészségügyi intézmények privatizációjával kapcsolatban. A december 5-ét megelőző héten a Fidesz-elnök 12 nagyvárosában vesz majd részt fideszes pártrendezvényeken.

Az országos körút a Fidesz november 27-i budapesti nagygyűlésével kezdődik majd. Az ellenzéki párt nemrégiben jelentette be, hogy a fideszes vezetők, köztük Orbán Viktor részvételével szabadtéri nagygyűlést szerveznek a fővárosi Koós Károly sétányon.

A Fidesz elnökkel párhuzamosan zajlik Gyurcsány Ferenc öt várost érintő roadshowja is. A miniszterelnök a körutazás tervei szerint kormánya programjának bemutatását tűzte ki célul, a közönség kérdései alapján azonban Gyurcsány nagy figyelmet szentelhet a két népszavazási kérdéssel kapcsolatos kormányzati álláspont kifejtésére is.