Egy házaspár az áldozatok között

2002.05.09. 22:05
Feltehetően a rendőrség első számú koronatanújának rokona a móri rablógyilkossági ügyben az a házaspár, akiket életveszélyes álapotban szállítottak kórházba. A férfi időközben belehalt sérüléseibe. A nyugdíjas nagypapa az RTL Klub Híradója szerint unokájával várakozott a bank előtt, amíg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket.
Feltehetően egy házaspár férfitagja az újabb áldozata annak a móri bankrablásnak, amelyben heten estek a gyilkosok áldozatául. A rendőrség koronatanúja a házaspár rokona: a nagyapa unokájával várakozott a pénzintézet előtt, míg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa volt vélhetően az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket és fültanúja lehetett a lövéseknek.

A házaspárt egy budapesti és egy székesfehérvári kórházba szállították, néhány órával később azonban a férfi belehalt súlyos sérüléseibe. A harminc év körüli fiatalembert a fején, mellkasán és karján érték lövések. Életéért órákon át, több műtéttel hiába küzdöttek.