Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Sport

Blogok

Sakkmester
80th Tata Steel 2018 Wijk aan Zee NED 13.01.2018- 28.01.2018 - Élő játszma és videóközvetítéssel - LIVE! - 13:30 - Magyarok nélkül - Magnus Carlsennel -
  IV. forduló: Holland és indiai vezérek - Giri és Anand 4/3 döntetlenekkel is tartani tudják vezető pozíciójukat. A mai győztesek javítottak a táblázatban elfoglalt helyükön. K...
USAracing
Az új IndyCar gép végre olyan, amilyennek egy versenyautónak lennie kell
Az IndyCar hivatalosan is bemutatta az idén debütáló, univerzális aero kittel felvértezett Dallara IR-12-jét. [...] Bővebben!
Tommy autosport
Egy spéci Moto Guzzi az alapító emlékére
A londoni Death Machines of London cég összerakott egy igencsak exkluzív és egyedi Moto Guzzi motort az egyik cégalapító emlékére.
9 Nyíl
Jövőre, veletek, ugyanitt, a Lakeside-on!
Remek kilenc napon voltunk túl a Lakeside-on, melynek a végén - természetesen - megtörtént az, amire szerintem sokan számítottak, vagyis Glen Durrant  - nehezen ugyan, de mégis sikerrel - megduplázta végső győzelmei számát, ezzel pedig olyan játékosok mellé került a neve, mint Eric Bristow, Raymond van Barneveld, valamint Martin Adams, mivel neki is sikerült rögtön megvédenie a tavalyi évben megszerzett világbajnoki címét.
Vitorlás tudattágítás
Magadról, uram - könyvkritika féleség
Fa Nándor életútja, hajós kalandjai és eredményei megérdemeltek minimum egy könyvet.
RallyeDream
Egyetlen Peugeot maradt az élen
A pihenőnapot követően a kétnapos maratoni-szakaszhoz érkezett a Dakar mezőnye.
Katarzis nélkül
Már megint január
Ha január első hétvégéje, akkor irány Hűvösvölgy, hogy az ötödszörre is, a mondhatni megszokott, húsz kilométeres körrel kezdjem az évet.