Géza
6 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Peking 2008 hírek

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - Aeroflot Open 2020 - 02- 19 - 27 - Kozák Ádám (2523) 7/3, Rapport Jovana (2348) 7/2
  Az azerbajdzsáni Mamedov Rauf (7/5,5) továbbra is az élen, de már nyolcan vannak karnyújtásnyira (félpontnyira) tőle, készen arra, hogy lerántsák a dobogó legfelső fokáról - Tegnap épp kérdezni akartam: "Ádám hol vagy, merre csavarogsz?" - A ki nem mondott kérdésre  jött a válasz - a győzelem, a teljes pont - A nyolcadik forduló slágermeccsei: Adhiban - Mamedov és a Kozák Ádám - Raja Harshit ----------- Megtört a jég! Ádám nyert, Jovana döntetlent ért el, sajnos az utolsó két fordulóról visszalépett-------------Ha viccesen kívánnám elütni tegnapi melléfogásom várakozásomat illetően, akkor azt mondanám, hogy a szökőév miatt Mátyás napja ma vagyon, így mától várom a pálfordulást - Ha kevésbé mókásan állok a dologhoz, akkor végtelenül sajnálom, hogy Ádám nem csapta le a magas labdát, benne volt a partiban a győzelme mégis Buksa bukszájában maradt a félpont - A rossz nem jár egyedül, itt benn maradt egy félpont, ott - Jovanánál elszállt egy egész - Így aztán sovány eredmény a megszerzett 2/0,5, pláne ha tudjuk, hogy a riválisok ráadásul alacsonyabb élősök voltak - De majd ma eljön az igazság pillanata.
Katarzis nélkül
Még hogy unalmas a zöld
Azon gondolkodom, hogy azzal kezdjem, hogy állítólag unalmas a zöld sáv a Budaiban, vagy azzal, hogy évek óta tervezem megmutatni, hogy egy-egy túrára mivel is indulok útnak.
USAracing
Fernando Alonso a McLarennel tér vissza az Indy 500-ra!
Hónapokon át tartó, szappanoperába illő fordulatok után immár hivatalossá vált, hogy Fernando Alonso az Arrow McLaren SP színeiben vág neki a 104.
Tommy autosport
Kajetanowicz a rali világbajnokságon fog indulni
A lengyelek háromszoros rali Európa bajnoka Kajetan Kajetanowicz és navigátora Maciej Szczepaniak a rali világbajnokságon futamain fog indulni az idei szezonban.