Usain Boltnál a diszkóban sincs jobb

2009.08.25. 13:42
Usain Bolt három világbajnoki címe után több társával együtt a berlini In-Club Adagióban bulizott. 80 eurós pezsgőt rendelt, a DJ-pultra is felment, még a wc-ben is énekelt.

A vasárnap véget ért atlétikai világbajnokság egyértelműen legnagyobb csillaga a jamaicai Usain Bolt volt. Három aranyérmet nyert,(100 m, 200 m, 4x100-as váltó), a két egyéniben világcsúccsal.

Az utolsó nap után bemutatta, nem csak a pályán, a táncparketten is klasszis. A német Bild beszámolója szerint vasárnap éjjel a Hotel Berlinből VW Transporter vitte őt az In-Club Adagióba.

Az atléta fehér ingben és cipőben, baseballsapkában érkezett éjjel két óra körül a szórakozóhelyre. A lap szerint az ott tartózkodó emberek hitetlenkedve nézték. Felismerték, de nem akarták elhinni, hogy testőrök nélkül egyszerűen csak besétál.

Az Adagióban a VIP-részre ment társaságával, ahol sorra rendelte az italokat az ott tartózkodó hölgyeknek, köztük egy 80 eurós pezsgőt. Bolton kívül számas jamaicai atléta volt még a bár vendége, többek között Asafa Powell is.

bolt

Az olimpián is három számban diadalmaskodó sportoló egy sörrel és egy energiaitallal a kezében kezdett táncolni. Hangulatára jellemző volt, hogy amikor kiment a mosdóba, még ott is énekelt.

Teljesen természetesen viselkedett, mindenkivel hajlandó volt összeállni egy fényképre. Négy óra körül a DJ-pultra is felment, és magához ragadta a mikrofont, hogy egy kis hazai reggae-zenét játsszon a tömegnek.