4 spanyol gól háromszoros pénzt ér

2010.06.21. 19:59 Módosítva: 2010.06.21. 19:59

Spanyolország-Honduras, G-csoport
Johannesburg, Ellis Park stadion, 20.30

A spanyolok még egyszer nem okozhatnak meglepetést, ha nem nyernek, ki is eshetnek. 1982-ben nem tudták verni Hondurast, pedig hazai pályán játszottak a vb-n.

Spanyolország kikapott első csoportmeccsén, de ezt higgadtan értékelte a sajtó, mert ha Xabi Alonso kapufája bemegy, máris döntetlen.

Az Eb-címvédő válogatott tud sokkal jobban játszani, mint a nyitómeccsen, és ezt meg is mutatja. Beindulhatnak ők is, mint a portugálok, mert Honduras sem jó csapat. Chile ellen ezt láthattuk is, és a dél-amerikaiak csak önmaguknak köszönhetik, hogy nem lőttek többet.

Feltűnő volt viszont, hogy a hondurasi védelem össze tudja magát kapni, képes fegyelmezetten állni a rohamokat, de a két remek csatárt, Fernando Torrest és David Villát nem lesz könnyű követnie.

Akár még azon is érdemes elmélkedni, hogy csak tizenegyes árán képesek visszatartani őket. A büntető oddsa: 3,25. Ha Villáé az első gól, háromszoros pénz sem jár érte. Ha bármikor gólt lő, másfélszeres a pénz.

4 spanyol gól kicsivel több mint háromszoros pénzt ér, ha kapnak egyet, az is hasonlóan fizet. Igaz Hondurasnak helyzete sem igazán volt.

Ha az első félidőben több lenne, mint két gól, 2,4-szeres a szorzó.