Chilén múlik, hogy sokgólos meccs lesz-e

2010.06.28. 19:19

Chilének nem könnyű Brazília ellen játszania, mert 17 éve nem győzte le. 12 éve a vb-n 4-1-re nyertek a brazilok, ugyanígy a nyolcaddöntőben kerültek össze. A meccs 20.30-től élőben az Indexen.

Ha az elmúlt bő tíz évet nézzük: sima meccs lesz. Az elmúlt tíz meccsen ugyanis Brazília mindössze egyetlen döntetlent játszott Chilével, a két legutóbbi vb-selejtezőn nemcsak nyert Dunga csapata, 7-2-es gólkülönbséggel hozta le.

A brazil győzelem ennek megfelelően nem is fizet jól, hiszen másfélszeres a szorzója, a döntetlennek 3,8, a chilei győzelemnek 6,5-szeres.

3,5-szeres pénzt fizet, ha négy gól lesz, és ismerve Chile nyílt stílusát, és a három védős, három csatáros játékát, nem is elképzelhetetlen, hogy meglesz.

Ha Chile nem lő gólt, megduplázzuk a tétet. A brazil védelem a portugálok ellen 0-0-t játszott, nem esélytelen tehát, hogy ezúttal is összejön. Ha a félidőben még nem vezetne Brazília, de a másodikban nyer, akkor 3,75-szörös a kifizetés. Pontosan annyi, mintha Kakáék megnyernék mindkét félidőt.

Az első gólszerzők oddsai a következők: Luis Fabiano 4, Robinho 5. Idegenben, a 3-0-s meccsen ők ketten lőtték a gólokat. A 4-2-es brazíliai meccsen Nilmarnak ment jól, hármat is lőtt.