Japánnal most is sokat kereshetünk

2010.06.29. 15:11

A dánok legyőzésével egyszer már kisebb vagyont hozott Japán, a nyolcaddöntőben, Paraguay ellen alighanem nehezebb dolga lesz. A meccs élőben az Indexen 16 órától.

Paraguay és Japán is először lehet a világbajnokság legjobb nyolc csapata közt. Paraguay negyedszer próbálkozik, és most kapta a legkellemesebb riválist – eddig Anglia, Franciaország és Németország volt a riválisa -, Japán másodszor fut neki, elsőre kiesett hazai pályán Törökország ellen.

Japán két gólt kapott, Paraguay egyet, amíg eljutott idáig. Nem lenne nagy meglepetés, ha az első félidőben a biztonságos védekezésre törekednének, és nem kapnának gólt. Az eddigi hat nyolcaddöntőn mindig volt gól, most megtörhet a sorozat. 2,4-szeres pénzért megéri kockáztatni. Két előző meccsükön nem született gól. Ha most Japán nem kap, 3,25-szörös a pénz, ha Paraguay ússza meg, 2,3-as.

Arra is érdemes fogadni, hogy nem dől a rendes játékidőben a meccs, mert onnantól bármilyen négy eredmény születik, a legkisebb szorzó is nyolcszoros.

Ha a félidőben és a 90. perc végén is döntetlen, akkor 4,33-as az odds. Amúgy paraguayi siker dupla pénzt hoz, a döntetlent valamennyivel többet, mint háromszoros, a Japán győzelem 3,75-szöröst.

A japánok két szabadrúgásgólt - Honda és Endo - is lőttek a dánoknak, ha most is lenne, 15-szörös a nyeremény.