Tiger Woodsnak 60 milliárdba került a válás

2010.08.24. 10:14
A válóperes meghallgatás mindössze 10 percig tartott, a szexfüggő golfozó és modell felesége a legjobbakat kívánták egymásnak, két gyermekük neveléséből mindketten kiveszik a részüket.

Hétfőn a floridai Panama City bírósága hivatalosan felbontotta Tiger Woods és Elin Nordegren házasságát. A válást a svéd születésű, 30 éves Nordegren a golfozó hűtlensége miatt kezdeményezte, mert Woodsról kilenc hónappal ezelőtti autóbalesete után kiderült, éveken keresztül több nővel is csalta a feleségét.

A Floridában, a Bay megyei kerületi bíróságon tartott hétfői meghallgatás mindössze tíz percig tartott, azután nem sokkal Judy Pittman Biebel bírónő kimondta a válást. "Nagyon szomorúak vagyunk, hogy a házasságunknak vége, de mindketten a legjobbakat kívánjuk a másiknak" - áll Woods és Nordegren közös közleményében.

A válással kapcsolatban részleteket nem árultak el, csak annyit, hogy mindketten kiveszik a részüket két gyermekük, 3 éves Sam lányuk és 19 hónapos Charlie fiuk neveléséből. Az amerikai sajtó szerint a házasságkötés előtt aláírt szerződés értelmében a korábbi modellnek 300 millió dollár jár. 

Woods és Nordegren 2004. októberében házasodott össze Barbadoson. A szexbotrány dollármilliós veszteségeket okozott a golfozónak szponzori pénzekben, öt hónapig nem versenyzett, ebből két hónapot terápián töltött egy mississippi klinikán, így próbálta megmenteni a házasságát.