Kevés gólos meccsen jut tovább a Loki

2010.08.26. 17:01

Liteksz Lovecs-Debrecen, 19.30, Európa Liga

Nagyon sok pénzt, 400 millió forintot jelent a magyar bajnoknak, ha felkerül a második számú kupasorozat főtáblájára. Két bolgárnak is jobb esélye van, mint a Liteksznek, nem is jut tovább.

Kedvező helyzetben várja a Debrecen a Liteksz Lovecs elleni visszavágót, de nagyon nem árt nagyon figyelnie, mert itthon is hatalmas helyzeteket hagyott ki a bolgár bajnok. Pontosabban Malinauskas jól védett, a magyar szögletek ellenben eredményesek voltak.

Ha most jobban figyel a Liteksz a befejezéseknél, és netán előnybe kerülne az első negyedórában, biztosan megtáltosodna, és akkor sok gondot is okozhatna.

A Debrecen egy éve a Levszkit verte ki kettős győzelemmel – ha idegenben 2-1-re nyer a magyar bajnok, mint egy éve, 34-szeres a nyeremény -, erre most nem sok esélyt látok.

Az oddsokból is ez derül ki, a Loki-siker 3,8-szoros pénzt fizet, a döntetlen 3,5-szerest. A hazai győzelem értéke 1,8-szoros, kicsit ingadozott a héten, volt, hogy ennél kevesebbet ért.

Ha a Debrecen biztosan védekezik, és mondjuk egygólos meccsen veszít, több mint négyszeres a kifizetés. (Loki-gól nélküli meccs 2,5-szeres pénzt hoz, de a Levadiának és a Baselnek is lőtt gólt idegenben.) Ha a félidőben nem lesz gól, 2,75-szörös a nyeremény.

Aki úgy kalkulál, idegenben lőtt góllal megy tovább Herczeg András csapata, mint tavaly a Kalmar ellen, ahová szintén kétgólos előnyben utazott, akkor nagy szakíthat. A négygólos meccs alapból 3,6-szoros pénzt hoz, a 3-1-es siker pedig 17-szerest.

Ha a félidőben is döntetlen és a végén is, 5,2-szeres a nyeremény.