A Samp nem fogja agyonütni a Lokit

2010.09.30. 10:22

Sampdoria v Debreceni VSC - H: 1.16 D: 7.00 V: 15.00
Genova, 19.00, Európa Liga

Az oddsok a valóságot tükrözik, ha valaki beleérez, hogyan kap ki a Debrecen, jól kereshet.

Az Európa Liga második körében a Debrecen a Sampdoriához megy, és ha az első meccs előtt azt mondtuk, kevés az esély a pontszerzésre, (az ukrán Harkiv ötöt vágott a Puskás Stadionban), akkor most ez hatványozottan igaz

Igaz, a Sampdoria nincs túl jó passzban, két hete döntetlent játszott az EL-ben a PSV-nél, utána kikapott hazai pályán a Napolitól (1-2), majd két gól nélküli meccs jött (Cagliari, Udinese).

Legutóbb a Honvéd játszott a Samppal, még 1992-ben, nyilván mindenkiben az a hihetetlen Pagliuca-bravúr maradt meg, amelyikkel kiszedte a bal felsőből a labdát Negrau fejesénél. Pedig igen egyoldalú volt a meccs, és az olaszok nem akartak futballozni a második félidőben, amikor már továbbjutásra álltak.

Most is valami ilyesmire lehet számítani, az olaszok nem arról ismertek, hogy döngölnének a nemzetközi kupában, ha már megvan a kétgólos vezetés, utána hajlamosak visszaállni.

Most is ezt várjuk.

A Loki még egyetlen meccsnek sem ment neki olyan védelemmel, amilyennel most fog. Komlósi sérült, bár Pazzinivel és Cassanóval lényegében mindegy, ki veszi fel a küzdelmet. A két csatár sokkal közelebb van a világklasszis szintjéhez, mint a Loki-védők közül bárki – Simac, Mijadinoszki, Laczkó - mondjuk a Bari-szintjéhez.

A hendikepes fogadásnál négyszeres pénzt hoz a Debrecen, ha két góllal kap ki, ha többel, két és felesre módosul a szorzó, ha eggyel, akkor 2,2 az odds.

Ha 2-0 a vége, 6,5-szeres a nyeremény, ha 3-1, akkor tízszeres. Ha ez a kétgólos különbség már a félidőre kialakul, és a második félidőben csak átmozgatnak a Samp játékosai, 23-szoros a kifizetés. Ha netán 2-0-ra nyer a Samp, és az egyik gólt Koman lövi, 15-szörös a nyeremény.

Ha szomorú, ha nem, most erről van értelme beszélni, nem arról, hogy egy bravúros pontszerzés mennyi pénzt hoz.

A meccset a Story Tv adja.

Várható kezdőcsapatok:

Sampdoria: Curci - Cacciatore, Gastaldello, Volta, Zauri - Mannini, Palombo, Koman, Semioli - Pazzini, Cassano
DVSC: Malinauskas - Nagy, Simac, Mijadinoszki, Laczkó - Kiss, Varga, Czvitkovics, Szakály - Coulibaly, Yannick