A Liverpool nagy verést is kaphat

2010.11.27. 23:06

Newcastle v Chelsea, 14.30  -      H: 5.50    D: 3.60    V: 1.66
Tottenham v Liverpool, 17.00   -    H: 2.00    D: 3.40     V: 3.80

Gerrard nélkül kellene megfékezni, az ugyan nem pihent, de a győzelmektől megittasodott Tottenhamet.

Az angol bajnokság hétvégi meccsei közül talán a két legjobb maradt vasárnapra.

A Chelsea indokolatlanul nagy favoritnak látszik Newcastle-ben, kivált, mert a csapat közelebb áll a széteséshez, mintsem a könnyű győzelemhez. A szlovák Zilina ellen is szenvedtek a BL-ben, ám végül nyertek, (2-1) előtte viszont két nem várt vereség, Birmingham (0-1, idegenben), Sunderland (0-3, otthon).

A Newcastle ugyan roppant szeszélyes - Boltonban is kapott legutóbb egy ötöst -, akár egy kiemelkedő eredmény is benne lehet a csapatban.

A Chelsea-nél van egy csomó sérült – Terry, Lampard, Zsirkov -, de a szurkolókat talán még ennél is jobban aggasztja, mi lehet a háttérben, hiszen két vezető (Ray Wilkins és Frank Arnesen) is hirtelen bejelentette távozását.

A Liverpoolban Gerrard biztosan nem játszik, Joe Cole talán visszatérhet. A Tottenham viszont olyan állapotban van, hogy bárkit képes legyőzni. Iszonyú gyorsak, és a kissé darabos vendégvédelem nem biztos, hogy képes lesz feltartóztatni Bale-t vagy Lennont. Egy sima hármas is benne van a meccsben, kivált, ha belekezd a Spurs. A 3-0 19-szeres pénzt hoz.

Érdemes megtenni azt is, hogy mindkét félidő a hazai csapaté lesz, mert hatszoros pénzt lehet vele keresni.

Három hazai győzelem volt a nyolc eddigi meccsen, könnyen elképzelhető, hogy lesz még kettő.

Kilenc gól hiányzik ahhoz, hogy gólrekord legyen, ha a Chelsea-valamint a Pool-védelem meginog, mindkettőre van esély, összejöhet két gólgazdag meccs. Amúgy is megéri arra tenni, hogy négy gól lesz. A Newcastle-nál mindez tripla, a Tottenhamnél 3,4-szeres pénzt hoz.

A Chelsea két legutóbbi idegenbeli meccsét megnyerte Newcastle-ben, a Liverpool két legutóbbi meccsét elveszítette a White Hart Lane-en.