Rudolfot úgy adják, mint egy sztárcsatárt

2010.12.11. 13:43

Genoa v Napoli, 20.45 -- H: 2.40 D: 3.10 V: 3.10

A Napoli kontrázik a legjobban a ligában, a kilencedik helyen álló Genoa nem túl jó hazai pályán. Nyílt meccs lesz, de kevés góllal.

Kisebb sérülése után már játszott Rudolf Gergely, igaz csak négy percet kapott a Leccében 3-1-re győztes Genoában. Kezdő még nem volt, most akár az is lehet, mert a Napoli védelme a széleken sebezhető, hiszen Walter Mazzari erre a szezonra sem a klasszikus négy védős felállást választotta.

Rudolfnak elsősorban az előkészítésben lehet szerepe, Luca Toni kiszolgálásában. A fogadóirodáknál viszont elég valószínű a gólszerzése, hiszen csak ketten előzik meg a listán. A világbajnok center, Toni mellett az uruguayi Edinson Cavani, akinek kifejezetten jó szezonja van.

A Napoli hagyományosan jól teljesít hazai pályán, idén azonban ez a tétel azzal módosult, hogy fekszik a gyors csatároknak, ha rohanniuk kell idegenben. Eggyel több pontot is szereztek idegenben, mint otthon. Udinében viszont di Natale pontrúgásaival kivégezte őket.

Rudolf gólja alig több mint tripla pénzt ér, jól jönne neki, ha megint eredményes lenne, mert két hónapja talált be utoljára, a Roma ellen.

A bajnokságban negyedik Napoli ebben a stadionban már nyert egyszer a szezonban, a Sampdoriát a hajrában fordítva verte. Nem valószínű, hogy mindkét genovai csapatot megveri ugyanabban az idényben.

A góltalan félidő 2,5-szeres pénzt hoz, ha döntetlen után nyer a Genoa, 5,5-szeres a kifizetés.