Havas élő adásban csalózta le Puhl Sándort

2011.10.24. 17:00

Az, hogy Havas Henrik Újpest-drukker, már elég ahhoz - mivel szombaton Fradi-Újpest rangadó volt -, hogy a vasárnapi Harmadik Félidő vendége legyen. Az már más kérdés, hogy rajta kívül még rengeteg ilyen ember van az országban, akik talán nem "bassza meg"-eznének élő adásban. Puhl Sándort is kevesen csalóznák le. Az ilyen vicceskedő arrogancián biztosan röhögni kéne, de inkább fárasztó és idegesítő is.

A műsorban a szombati meccsről beszélgettek, ott volt Hevesi Tamás, Puhl Sándor és Havas Henrik is. Utóbbi éppen arról mesélt, hogy ő egyszer volt Fradi-meccsen, amikor még nem ismerték a "pofáját". A mondandójába beleszőtt egy "bassza meg"-et is, ami ugye azért ciki, mert élő adásban ment az egész.

Havast állítólag agyonszekálták lila-fehér szíve miatt, úgyhogy a szokásos, arrogáns stílusában próbált fogást keresni Puhlon. Félig viccesen, de azért a szokásos arrogáns stílusában visszakérdezett, hogy Puhl Fradi-drukker-e. Aztán rögtön hozzátette, meg kéne nézni, hány Újpest-Fradit csalt el.

Havas később azt mondta, félreértés volt az egész, nem akarta megbántani Puhlt, de úgy látta, a műsor után feldúltan távozott. Megkerestük a világ legjobbjának négyszer megválaszott játékvezetőt, de ő nem kívánta kommentálni a történteket.

Ha egy olyan valakit hívnak meg egy műsorba, aki ki szokta borítani a bilit, az ki is fogja borítani.