Ha a barátnőm menne chippendale-bárba, én is mérges lennék

2012.03.07. 16:13

„Úgy tűnik, Balotelli tényleg szerelmes. Annak ellenére gondoljuk róla ezt, hogy a múlt szombati, Liverpool elleni bajnoki előtt meztelen nők közt múlatta az időt. Őszintén megbánhatta a dolgot, különben nem mondana olyanokat, hogy "ha szeretsz egy nőt, akkor nem okozol neki ilyen fájdalmat".

Mario Balotelli
Mario Balotelli
Fotó: Andrew Yates

A ManCity gazembere a szombat délutáni, Bolton elleni hazai bajnoki előtti éjszakán egy liverpooli sztiptízbárban múlatta az időt, de egy fotós lebuktatta (egyébként 2-0-ra nyertek, Balotelli rúgta a másodikat). Edzője, Roberto Mancini természetesen nem örült. Csalódtam benne, így nem lehet hozzáállni. Ha tényleg bebizonyosodik, hogy ott volt, a maximális büntetést fogja kapni. Ez kétheti fizetésmegvonás, vagyis 250 ezer font."

Raffaella Fico
Raffaella Fico

Balotelli bocsánatot kért, romantikusra vette a figurát. "Nem csináltam semmi rosszat, de megértem őt (a barátnőjét, Raffaella Ficót). Ha ő menne el a barátaival a chippendale bárba, én is nagyon mérges lennék" - kezdte a Gazzettának. "Ha szeretsz egy nőt, nem okozol neki fájdalmat. Ez volt az egyik hibám. A másik pedig, hogy meccs előtt mentem."

Még nem beszélt Mancinivel, nem tudja, mi lesz a büntetésével, de nagyjából biztosra lehet venni, hogy 250 ezer fonttal szegényebb lesz.

Balotelli nem először veszi elő a romantikus oldalát, már a házasságra is késznek tartja magát. "Nekem nem lenne túl korai. Ha megtalálod a megfelelő embert, akkor itt az idő. Raffaella a legszebb dolog, ami történt velem. Megnyugszom mellette" - mondta korábban.

A 23 éves olasz szépség nem ismeretlen a bulvársajtó előtt, hiszen az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi botrányos bunga bunga-partijainak volt résztvevője. (Balotelli korábban is járt már bunga bunga-lánnyal, Sara Tommasival.) Raffaella az olasz Big Brotherben lett híres, 1 millió euróért áruba bocsátotta szüzességét, de végül nem fogadta el a megtett ajánlatot. Manchesterhez is fűződnek emlékei, korábban Cristiano Ronaldo barátnője volt, de miután kiderült, hogy a csatár apa lesz, szakítottak.