Nyugodj békében, Ferguson!

2012.05.15. 10:54

Ha valaki, akkor pont Carlos Tevez az, aki nem szakadt meg idén azért, hogy a Manchester City bajnok legyen. Ennek ellenére mégis neki a legnagyobb az arca. Igaz, Fergusonnak sem volt sokkal kisebb.

A 44 év óta először angol bajnok Manchester City hétfőn buszos körúttal ünnepelte a címet Manchesterben. Tevez ekkor tartotta fel vigyorogva a szurkolók által készített táblát, amin a "RIP Fergie" felirat állt.

tevezrip

Fergusont 2009-ben megkérdezték, hogy csapata fog-e valaha bukni egy manchesteri derbin. Akkor nagyképűen azt mondta, az ő életében biztosan nem, a múlt vasárnapi forduló után pedig megint nem volt túl szerény, szerinte a City 100 év alatt sem éri be a Manchester Unitedet.

Úgy látszik, a Unitedban két évig játszó Tevez élvezi a jelenlegi helyzetet, pedig olyan sok köze nem volt az idei eredményekhez, mivel gyakorlatilag a szezon végére tért vissza a csapathoz.

Persze a City és maga Tevez sem győzött bocsánatot kérni az ízléstelen poénért. "A klub legmélyebb bocsánatkérését szeretni kifejezni Sir Alex Ferguson és a Manchester United iránt az okozott kellemetlenségért" - olvasható a közleményben.