Ez a poszt a következő Percről percre része:

Bale bejelentette: Real Madrid

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az angol Metro úgy értesült, hogy a Tottenham nem hajlandó kifizetni a Valencia által megjelölt 26 millió fontot Roberto Soldadóért. A londoni klub technikai igazgatója, Franco Baldini továbbra is Spanyolországban tárgyal a Valencia képviselőivel.

  • A többszörös olimpiai, illetve vb-érmes Ho Ce és Vang Han közé a második helyre az olaszok Európa-bajnoka, Tania Cagnotto tudott beférkőzni. Ho és Cagnotto vetélkedésének kiélezettségét jól érzékelteti, hogy öt ugrás alapján a kínai csupán egyetlen tizeddel kapott több pontot, vagyis minimális előnnyel előzte meg olasz riválisát.

    Műugrás, női 1 m, világbajnok:

    1. Ho Ce (Kína) 307,10 pont

    2. Tania Cagnotto (Olaszország) 307,00

    3. Vang Han (Kína) 297,75

    (MTI)

  • Legalábbis David Moyes szerint, aki úgy véli, hogy a svédországi barátságos mérkőzésen már bevethető lesz az angol csatár. Angol lapok szerint Rooney távozni szeretne a Manchester Unitedből, a Chelsea 30 millió fontért vinné is, Moyes azonban semmi pénzért nem engedné el a játékost, aki egy kisebb sérülés kihagyta a United teljes eddigi felkészülési túráját.

  • Örökös eltiltást kaptak annak a négy labdarúgócsapatnak a játékosai, szakvezetői és elöljárói, amelyek részt vettek minden idők egyik legkirívóbb bundázásában Nigériában. A másodosztályba jutásról határozó, július elején rendezett egyik mérkőzésen a Plateau United Feeders 79-0-ra, a másikon pedig a Police Machine 67-0-ra győzött az Akurba FC, illetve a Babayaro FC ellen. A félidei állás csak 7-0, illetve 6-0 volt.

    Mike Umeh, a nigériai szövetség alelnöke elmondta: a vizsgálatok során kiderült, hogy mind a négy érintett klub labdarúgói, szakmai stábja és vezetői részesei voltak a "szégyenletes eseményeknek". Kiemelte: volt olyan játékos, aki 11-szer találta a kapuba, akadt, aki három öngólt szerzett, az egyik találkozón pedig egy perc alatt négy találat esett. (MTI)

  • A Manchester United többségi tulajdonosa, a Glazer család kész 100 millió fontot áldozni Gareth Bale és Cesc Fabregas kettősére. Az angol The Times szerin ez az összeg Rooney eladásával növekedhet, illetve amennyiben a Barcelona elutasítja a United 35 millió fontos ajánlatát Fabregasért, úgy a teljes összeg a Tottenham 24 éves szélsőjére fordítható.

  • Pete Sampras, az amerikaiak legendás teniszezője nem tart attól, hogy belátható időn belül megdönthetik wimbledoni csúcsát, amelyet hét egyéni elsőséggel tart a svájci Roger Federerrel közösen.

    Nem hiszem, hogy a következő tíz évben bárki öt vagy hat alkalommal képes lenne győzni Wimbledonban

    - jegyezte meg a 41 esztendős, 2002-ben visszavonult, 14-szeres Grand Slam-győztes Sampras, aki a jelek szerint nem hisze Federer újabb sikerében, hiszen ha a svájci ismét nyerne, egyedüli csúcstartóvá lépne elő.

    A jelenkor nagyjai közül most az idei wimbledoni bajnok skót Andy Murrayt, valamint a világranglistát vezető szerb Novak Djokovicot - a londoni viadal 2011-es bajnokát - látja a legjobbnak, de egyikükről sem hiszi, hogy még hétszer tudnának ott nyerni.

    Az aktívak közül Federer (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012) mellett a spanyol Rafael Nadalnak van egynél több wimbledoni bajnoki címe (2008, 2010).

    (MTI)

  • Mihalkó Nikoletta ezüstérmes lett a junior női sportpisztolyosok között az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokságon. A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a 30+30 lövéses számban Mihalkó 569 körös eredménnyel jutott be a döntőbe, ott az első helyért lőhetett, de alulmaradt az orosz Anasztaszija Rizsihhel szemben.

  • A korábbi háromszoros BL-csoportkör résztvevő a kazah Sahtyor Karagandi ellen bukta el a selejtező második körét. 2009 óta a Bayernt legyőzte, pontot vett el a Milantól, a Juventustól kétszer is, megszorongatta a Real Madridot. Idén a kazah vereség a végleges búcsút jelenti. A BATE otthon is, és idegenben is 1-0-ra kapott ki a Sahtyortól.