Endre, Elek
14 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

Egy, az Index birtokába került felvételen azt magyarázza a karcagi rendőrkapitány, hogy a nagy embereket nem kell feljelenteni. Például a kórházigazgatót sem, mert akkor nem tudnak majd soron kívül vizsgálatra menni a rendőrök.

A Jászai–Mészáros-féle 4iG megveszi a T-Systems céget a Magyar Telekomtól, ezzel benyomulva az informatikai és távközlési piacra. De miért éri meg ez az üzlet a két félnek, és mit szól ehhez a piac? Erről beszélgetünk a Hol a Pénz? legújabb adásában.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Hogyan nyerjünk a Kékszalagon? Litkey Farkast kérdeztük

Azt, hogy ki nyeri az idei versenyt, előre nem tudhatjuk, de hogy kinek van rá esélye, azt igen. Erről, a verseny szakaszairól, és egyéb érdekességekről kérdeztük a legnagyobb és legrégebbi tókerülő verseny specialistáját, Litkey Farkast.

Egy szó robbantotta ki a kommentháborút az ártatlannak tűnő ingyenebédről beszámoló poszt alatt. A polgármester büntet.

Minek pénzért igazolni, ha lehet anélkül is? Pirlo óta épít ingyen bajnokcsapatokat a Juventus. Az ingyen szerződtetett Pogbát például később 105 millió euróért adták vissza. Jól jövedelmező stratégia zajlik a szemünk előtt.

Videók
K2-Közéleti küzdőtér
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Még mindig eladó

Tainted Love

A Fehér-Körös partján elterülő város gyógyvize és a Várfürdő révén egyre több turistát vonz, így befektetőknek is érdemes itt körülnézni.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!