Szilágyi egy tussal bukta az elődöntőt

2013.08.07. 10:25
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Három magyar női tőröző maradt versenyben

    Három magyar női tőröző maradt versenyben a 64-es tábla első fordulóját követően a budapesti MOL vívó-világbajnokságon. Knapek Edina és Varga Katalin két, Mohamed Aida pedig egy tussal verte első ellenfelét, Varga Gabriella viszont két találattal kikapott a hatszoros olimpiai bajnok, 13-szoros vb-aranyérmes Valentina Vezzalitól.

    A 64 között: Knapek Edina-Astrid Guyart (francia) 15-13, Varga Katalin-Alekszandra Szinita (ukrán) 15-13, Mohamed Aida-Martyan Jelinska (lengyel) 13-12, Valentina Vezzali (olasz)-Varga Gabriella 12-10.

  • Olimpiai bajnokunk sorsolása igen nehéz, a világbajnokság szerdai programja:

    Női tőr egyéni 64-es tábla (Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin, Mohamed Aida) 8.00

    Férfi kard egyéni 64-es tábla (Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Szatmári András) 13.30

    Női tőr egyéni elődöntő 18.00, női tőr egyéni döntő 19.20,

    Férfi kard egyéni elődöntő 18.50, férfi kard egyéni döntő 19.45;

    Kerekesszékes vb - női tőr és férfi kard

  • Spanyol lapok szerint a brazil David Luiz megszerzéséről már végleg letettek, túl soknak találják a Chelsea által kért 40 millió eurót. A nemrég kinézett liverpoolos Daniel Agger képességeiről pedig nincsenek teljesen meggyőzve, így lehet, hogy mégsem igazol majd védőt a klub, írja a Mundo Deportivo.

  • A Liverpool csatárával van tele ismét az angol sajtó, Suarez azt állítja, a Liverpool nem tartja be az ígéretét, ezért azt követeli, hogy engedjék el, az Arsenalhoz akar igazolni. A Telegraph és a Guardian is megszólaltatta az uruguayit.

    „Tavaly eligazolhattam volna egy nagy európai klubhoz, mégsem tettem, mert azt ígérték, ha a következő szezonban sem végzünk Bajnokok Ligája-indulást érő helyem, akkor elengednek. Mindent beleadtam a múlt szezonban, amit tudtam, ez mégsem volt elég a BL-helyhez, ezért most azt várom a Liverpooltólt, hogy engedjen el. Azt akarom, hogy betartsák az ígéretüket".

    A csatár hozzáteszi, nem szóbeli ígéretre hivatkozik, a szerződését is kiegészítették ezzel a záradékkal.

  • Babos már negyeddöntős Szucsouban

    Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui keménypályás tenisztornán. A világranglistán 96. magyar játékos szerdán a WTA-rangsorban 256. szlovák Michaela Honcovát győzte le 1 óra 24 perc alatt, és a nap folyamán párosban is pályára lép még. Az első helyen kiemelt teniszező következő ellenfele egyesben a hetedikként rangsorolt thaiföldi Tamarine Tanasugarn lesz.

    Nyolcaddöntő:

    Babos Tímea (1.)-Honcova (szlovák) 6:2, 7:5

  • Nem sikerült Venus Williams visszatérése

    A volt világelső, három hónapos szünet után visszatérő Venus Williams már a nyitófordulóban kiesett kedden a 2,3 millió dollár (517 millió forint) összdíjazású torontói női keménypályás tenisztornán. A hétszeres Grand Slam-tornagyőztes, 33 éves amerikai sztárt - aki hátproblémái miatt a Roland Garros óta nem játszott tétmeccset - az idén wimbledoni elődöntős belga Kirsten Flipkens búcsúztatta fordulatos mérkőzésen.

  • Történelmi mélyponton az amerikai férfi tenisz

    John Isner már az első fordulóban kiesett kedden a 3,5 millió dollár (787,5 millió forint) összdíjazású montreali tornán, ezzel történelmi mélypontra jutott az amerikai férfi tenisz. A jelenleg a világranglista 20. helyén álló teniszező - aki tavaly elődöntős volt Kanadában - korai búcsújával ugyanis biztossá vált, hogy jövő héten már nem lesz amerikai játékos a top 20-ban, erre pedig 40 éve nem volt példa.

    Ugyancsak jól szemlélteti a válsághelyzetet, hogy az idei wimbledoni bajnokságon 101 éve először nem jutott amerikai férfi teniszező a harmadik fordulóba, az augusztus 26-án rajtoló US Opennek pedig tíz éve volt utoljára hazai győztese, a tavaly visszavonult Andy Roddick. A montreali versenyen a világelső szerb Novak Djokovics első meccsét vívta az Andy Murrayvel szemben elvesztett wimbledoni döntő óta, és vidám tánccal ünnepelte meg könnyed győzelmét.

  • Marosiék majdnem legyőzték a világ legjobbjait

    Marosi Katalin, oldalán Megan Moulton-Levyvel nagy csatában maradt alul kedden a világ legjobb női párosával szemben a 2,3 millió dollár (517 millió forint) összdíjazású torontói női keménypályás tenisztornán. A magyar-amerikai duó csak döntő rövidítésben kapott ki az első helyen kiemelt olasz Sara Errani, Roberta Vinci kettőstől.

    Páros, nyolcaddöntő: Sara Errani, Roberta Vinci (olasz, 1.)-Marosi Katalin, Megan Moulton-Levy (magyar, amerikai) 6:4, 3:6, 10-5

  • Augusztus 7., szerda:

    Eurosport

    18.00: Vívás, világbajnokság, Budapest

    Eurosport 2

    22.00: Kerékpár, Tour of Utah, Egyesült Államok, 2. szakasz

    Digisport 1

    18.00: Tenisz, ATP-torna, Montreal, 2. forduló

    Digisport 2

    1.00 és 17.00: Tenisz, WTA-torna, Toronto, 2. forduló