Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
0 °C
5 °C

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

2020.11.25. 18:19

A Sport Club Csíkszereda jégkorongcsapatában igazoltan pozitív koronavírusos esetek és az annak következtében hozott járványügyi intézkedések nyomán az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni. Ez számos változást eredményez az Erste Liga menetrendjében.

Elmarad a Csíkszereda MAC HKB Újbuda ellen szombatra, az Opten Vasas HC ellen jövő hétfőre és az UTE ellen jövő szerdára tervezett mérkőzése, ezeket későbbi időpontban pótolják. A liga szerdai közleménye szerint a három összecsapás kiesése miatt a csapatok programjának optimalizálása érdekében változik a versenynaptár több ponton.

Kapcsolódó

A Ferencvárosba igazolt a hokiválogatott alapembere

A Fehérvár mezét cseréli zöld-fehérre a nemzeti csapatban eddig 138-szor pályára lépő támadó.

Ezért egy nappal korábban, most vasárnap rendezik a Gyergyói Hoki Klub–UTE-találkozót, míg a Brassó és az újpestiek mérkőzése szombat helyett hétfőn lesz. Az eredeti időpontban, szombaton rendezik a Gyergyó–Vasas-meccset, míg a Brassóval vasárnap találkozik a budapesti csapat.

A MAC HKB Újbuda egy héttel később utazik az erdélyi túrára, így pedig előrehozták a Dunaújvárosi Acélbikák elleni idegenbeli meccsét, ezt most vasárnap tartják meg.

Tekintettel a Csíkszereda visszatérésének várható dátumára, a DEAC és a MAC HKB Újbuda erdélyi túrájának mérkőzéseit később véglegesítik.

Kapcsolódó

Akinek a nevéből megalkották a jelzőt, ami a zsenialitás felsőfokát jelenti

Pavel Dacjukot véletlenül fedezték fel az Urálban, minden idők legsokoldalúbb játékosa vált belőle.  • Vennék
  • Hírek